10 remedii care par stranii, dar care funcționează 100%

Atunci când nu mă simt bine și în farmacia mea nu găsesc ce am nevoie, ce trebuie să fac? Cred că trebuie să dau o fugă la farmacie, dar la cât sunt de lenoasă, voi încerca să-mi aduc aminte de remediile pe care mi le spunea mama mea sau poate le-am găsit pe net. Deși aceste remedii par naive, nu trebuie să mă îmbrac și să ies din casă, deci este avantajos (nici nu mă supăr dacă economisesc ceva bani). Vedeți în continuare câteva remedii bizare pe bază de ingrediente care se găsesc în orice casă.

1. Ciupercă la degetul mare de la picior? Vă salvează soluția de clătire a gurii!

remedy1

Înmuiați piciorul în această soluție pentru 15-20 de minute de două ori pe zi. Soluția de clătire a gurii conține ingrediente antiseptice și dezinfectante care ajută la tratarea ciupercilor.

2. Iaurt pentru a scăpa de respirația neplăcută!

remedy2

Cercetările au arătat că bacteria de iaurt fără zahăr ajută la suprimarea bacteriei care cauzează mirosul neplăcut din gură. Țineți minte!

3. Aveți eczemă? Încercați uleiul de măsline!

remedy3

Bogat în vitamina E, uleiul de măsline umezește excelent pielea. Încercați să aplicați ulei nerafinat, extra virgin pe piele, după duș, cât aceasta este încă umedă. Uleiul va înmuia și va calma rănile.

4. Zahăr pentru a opri sughițarea!

remedy4

Aveți nevoie de o scuză pentru a mânca o lingură plină de zahăr? Recurgeți la o lingură de zahăr uscat atunci când sughițați! Se spune că îndulcirea imediată a limbii ajunge la terminațiile nervoase din gură și opresc sughițarea.

5. Stați de veghe folosind gumă de mestecat din ardei sau chimion!

remedy5

Cercetările au arătat că guma de mestecat cu ardei sau chimion crește gradul de conștientizare și reduce oboseala până la 20%. Participanții la experiment au raportat 30% de creștere a gradului de conștientizare și 25% mai puțină frustrare.

6. Banda adezivă ține departe negii!

remedy6

Într-adevăr? Da, banda adezivă are o reușită de 85% de înlăturare a negilor, față de 60% a crioterapiei. Puneți bandă adezivă pe negi și lăsați-o timp de o săptămână. Înlăturați banda și folosiți piatră ponce pentru a curăți porțiunea afectată. Repetați procedura până negii vor dispărea.

7. Mușcați un creion pentru a scăpa de durerile de cap!

remedy7

Strângeți inconștient maxilarele? Acesta poate fi motivul unei dureri de cap, iar ținerea unui creion între dinți va face ca mușchii maxilarelor să se relaxeze.

8. Vodka pentru picioarele urât mirositoare!

remedy8

Ștergeți picioarele cu vodka. Alcoolul este antiseptic ajutând la distrugerea bacteriilor și ciupercilor care cauzează mirosul urât.

9. Lămâile și măslinele vă ajută să faceți față răului de mare!

remedy9

Răul de mișcare cauzează producerea în exces a salivei, care poate provoca greață. De îndată ce simțiți că începe să vi se facă rău mâncați niște măsline sau niște lămâie. Lămâile și măslinele conțin tanină care vă dau senzația de gura pungă.

10. Când spunem roșii, spunem adio acnee.

remedy10

Zdrobiți o roșie într-un recipient și aplicați-o pe zonele afectate. Lăsați să acționeze timp de o oră. Clătiți cu apă și uscați fața. Repetați această procedură o dată pe săptămână. Roșiile sunt bogate în vitamina C și A, antioxidanți, iar conținutul de acid ajută la tratarea unor mici afecțiuni ale pielii.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Metaspoon.com