40 de mii de oameni au fost vindecați de cancer de către acest medic austriac! Cancerul va dispărea în 42 de zile!

Rudolf Breuss este un terapeut de origine austriacă. Toată viața el și-a dedicat-o tratamentului alternativ, în stare să vindece cancerul.

În 1986, existau peste 40.000 de mărturii ale oamenilor care atestau faptul că datorită tratamentului domnului Breuss, ei s-au vindecat.

Imagini pentru Rudolf Breuss

Breuss este autorul unei cărți intitulate “Leacul lui Breuss impotriva cancerului, leucemiei si a altor boli incurabile”. Această carte a fost vândută într-un tiraj total de 1.000.000 exemplare!

Iată ce afirmă Rudolf Breuss:

”Este nevoie să ai la dispoziție 42 de zile, adică 6 săptămâni. Pentru că celulele canceroase se hrănesc altfel decât cele sănătoase, noi vom încerca să le înfometăm pe cele canceroase, până acestea vor muri definitv. Totodată, celelalte celule nu vor avea deloc de suferit.

Bolnavii în acest timp nu trebuie să consume alimente tari, ci doar ceaiuri și sucuri. Ceaiurile și sucurile hrănesc celulele sănătoase, dar nu și pe cele bolnave.

Iată de ce ai nevoie pentru a prepara sucul (folosește alimente proaspete și organice):

  • 300 de grame de sfeclă roșie
  • 100 de grame de morcov
  •  100 de grame de radăcină de țelină
  • 70 de grame de cartof crud
  • 30 de grame de ridichi

Notă: Cartoful este opțional, cu excepția cancerului la ficat, unde joacă un rol deosebit.

Iată cum faci sucul:

Scoate tot sucul din legumele menționate și amestecă-le, după care toarnă acest suc într-un vas de sticlă și păstrează-l la rece, în frigider.

Acest suc trebuie să-ți ajungă pentru o zi. Bea din el de câte ori vrei, de dorit de mai multe ori câte puțin, până nu-l vei termina. A doua zi faci alt suc și tot așa în fiecare zi, timp de 42 de zile.

Dacă ți-e sete de apă, bea ceai de urzică, salvie sau coada calului”

Sperăm că această rețetă te va ajuta.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoși.com

Sursa: www.curezone.org
healthinformative.net
www.cancertutor.com
www.cam-cancer.org

Add Comment