5 metode de împachetări împotriva celulitei făcute acasă

Există mai multe modalități de combatere a celulitei. Una dintre cele mai eficiente este împachetarea. Această procedură poate fi efectuată în condiții casnice, iar rezultatul este unul impresionant: în foarte scurt timp volumul se reduce până la 2.5 cm!

Datorită împachetării se intensifică microcirculația sângelui, se stimulează drenajul limfatic, este eliminat excesul de lichid din țesuturi, se reduce grăsimea corporală.

1

Împachetări împotriva celulitei efectuate în condiții casnice

Împachetarea nu poate fi efectuată în timpul sarcinii și alăptării. De asemenea, această procedură nu este recomandată celor care au probleme cu vasele sangvine și cei cu boli de piele.

Durata împachetării depinde de compoziția folosită, precum și de sensibilitatea fiecărei persoane în parte – de la 30 la 60 de minute.

2
  1. Reţeta Cleopatrei

Datorită compoziției sale unice, mierea regenerează perfect pielea, ajută la eliminarea lichidului în exces. Laptele netezește, hidratează și hrănește pielea.

Combinați câteva linguri de miere și 2-3 linguri de lapte cald. Trebuie să obțineți o compoziție de consistența smântânii groase. Cel mai bine este să folosiți miere proaspătă. Prin mișcări de masaj cu pălmuiri ușoare aplicați amestecul pe zona problematică și împachetați-o cu folie alimentară.

  1. Împachetare cu argilă

În farmacii se vând diferite tipuri de argilă: albastră, verde, roz, neagră. Argila cu un pronunțat efect anti-celulită este argila albastră, ea activează, de asemenea, procesele metabolice ale pielii și are proprietăți anti-inflamatorii. Trebuie doar să o dizolvați cu apă caldă și să o aplicați pe zonele problematice ale corpului.

  1. Împachetări cu oțet de mere

Diluați oțetul de mere cu apă într-un raport de 1:1 și cu soluția obținută umeziți pielea. Împachetați apoi cu folie alimentară.

  1. Împachetarea “Viață dulce”

Topiți 2 tablete de ciocolată neagră la bain-marie. Compoziția topită aplicați-o pe piele și împachetați cu folie. Ciocolata tonifică și strânge foarte bine pielea, stimulează sinteza de colagen și elastină. După efectuarea regulată a împachetării cu ciocolată, efectul de lifting este garantat!

  1. Împachetarea “Focușor”

Amestecați ghimbir măcinat cu ulei de măsline și aplicați amestecul obținut pe piele. Puteți folosi rădăcină proaspătă de ghimbir, trebuie doar să o radeți mărunt. Datorită efectului de încălzire a ghimbirului, grăsimile ard mult mai repede.

Pentru a accelera procesul de ardere a grăsimilor faceți împachetarea după curățarea pielii. Iar exercițiile de ardere a grăsimilor vor întări și mai mult mușchii! Nu uitați să împărtășiți această metodă eficientă de pierdere în greutate cu prietenele.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com