6 exerciţii care vă pot ajuta să scăpaţi de burtă, fără a vă ridica de pe scaun!

Există o metodă prin care puteţi avea un abdomen plat şi tonifiat, fără a face multe abdomene. Având în vedere că mulţi nu au timp să facă exerciţii şi stau în cea mai mare parte a timpului pe scaun.

chair-exercises-to-help-you-get-a-flatter-stomach

De aceea în vidoclipul de mai jos sunt prezentate exerciţii pentru abdomen, doar stând pe scaun.

1. Tragerea genunchilor

Trageţi un genunchi spre abdomen şi simţiţi cum lucrează muşchii până la coloana vertebrală. Acest exerciţiu este destinat abdomenului inferior.

2. Ridicarea ambilor genunchi implicând doar muşchii abdomenului

Acest exerciţiu solicită toată zona abdominală.

3. Părţile laterale ale taliei

Lăsaţi-vă pe o parte şi executaţi aceeaşi ca la exerciţiul 2, alterând părţile, implicând muşchii abdomenului pentru a ridica genunchii spre abdomen. Acest exerciţiu este destinat pentru subţierea taliei.

4. Rotaţii

Îndoiţi braţele în sus la coate şi răsuciţi-vă dintr-o parte în alta. Aceste mişcări stimulează circulaţia sângelui prin coloana vertebrală.

5. Atingerea podelei

Atingeţi podeau alternând, în timp ce picioarele stau pe podea. Exerciţiul este destinat aşa-numitelor „mânere ale dragostei” – grăsimea depusă pe abdominalii oblici.

6. Tragere în sus

Sprijiniţi-vă cu braţele de scaun, trageţi genunchii spre abdomen şi ridicaţi corpul de pe scaun şi staţi în această poziţie cât puteţi. Acest exerciţiu întăreşte atât muşchii abdominali, cât şi cei ai braţelor.

Urmăriţi în continuare exerciţiile descrise mai sus.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info