6 exerciții perfecte pentru a-ți regla ținuta corpului. Nu veți mai avea dureri de spate niciodată!

Se întâmplă de foarte multe ori să vii obosit de la muncă sau de la școală și să simți că spatele îți dă bătăi de cap și că durerile se acumulează din ce în ce mai mult. Acestea se datorează unor posturi inconfortabile și incorecte în care vă petreceți ziua. Dacă nu aveți ce face în aceste privințe și trebuie neapărat să urmați niște rigori, atunci aceste exerciții sunt tot ceea ce aveți nevoie la sfârșit de zi pentru a uita de dureri.

Toate exercițiile sunt extrem de simplu de realizat. Vei sta întins pe jos și vei avea anumite mișcări pe care trebuie să le repeți. Privește în cadrul videoclipului câteva metode eficiente de a regla postura corpului și de a te descotorosi de durerile de spate insuportabile.

Întinde-te pe burtă și începeți cu niște fandări laterale, apoi niște ridicări de gantere și îndoiți picioarele în același timp. Puteți încerca chiar să faceți abdomene în sens invers, de pe burtă, ridicându-te pe spate. Acestea toate pot fi urmărite în acest clip, alături de multe alte exerciții. Priviți!

 

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Твое Здоровье