6 trucuri pentru a obține un abdomen plat și tonifiat în doar 6 zile!

Burtica este o zonă problematică pentru mulți oameni. Este foarte greu, dar nu imposibil să arzi grăsimea care se depune în această zonă a corpului. Pe lângă faptul că burta lăsată arătă neatrăgător, aceasta ne afectează și sănătatea.

Burtica durdulie poate provoca o serie de boli, cum ar fi diabetul și bolile de inimă. Ca să arătați bine și să nu aveți probleme de sănătate, trebuie să aveți grijă de condiția dumneavoastră fizică.

Dacă visați de mult timp la un abdomen plat și tonifiat, este timpul să vă transformați visul în realitate. Nu vă faceți griji – pentru a reduce în mod substanțial dimensiunea taliei în doar o săptămână nu trebuie să faceți nimic supranatural. Citiți aceste 6 recomandări și convingeți-vă de faptul că obținerea unui abdomen plat este un obiectiv realizabil!

1

Dieta pentru un abdomen plat

  1. Excludeți din dietă sarea

Nu mai sărați mâncarea și grăsimea de pe burtă va începe imediat să se topească! Sarea contribuie la umflarea corpului, mâncarea sărată nu este deloc utilă. Mai bine folosiți sarea ocazional și înlocuiți-o cu diferite condimente naturale și ierburi.

Iar atunci când mâna se va întinde involuntar să săreze salata, amintiți-vă de faptul că abdomenul frumos nu se împacă cu mâncarea sărată. Când te dezobișnuiești să sărezi mâncarea, simți gustul real al alimentelor și nu mai ai poftă de sare.

  1. Dieta săracă în carbohidrați

Consumați mai multe proteine și legume și încercați să eliminați din dietă carbohidrații. Renunțați la ei cel puțin pentru o săptămână și imediat veți simți rezultatele. Iată ce puteți mânca: ouă, cașcaval, brânză de vaci, nuci, carne slabă, pește, legume și ocazional orez brun.

Nu se admite categoric: paste, cartofi, pâine de orice fel. Ținând acest tip de dietă doar o săptămână, veți putea observa scăderea în volum a abdomenului. În același timp nu veți simți foame de lup, deoarece alimentele bogate în proteine vă vor oferi suficientă energie pentru toate activitățile importante și mai puțin importante.

2
  1. Dieta fără lapte

Din produsele lactate păstrați în dieta dvs doar cașcavalul și brânza de vaci. Lactoza conținută în lapte este un produs specific. Aceasta poate provoca probleme digestive. Pentru ca burtica să fie mai mică, trebuie să excludeți toate alimentele ce vă afectează tractul gastrointestinal.

  1. Numai fructele potrivite

Puteți mânca fructe citrice și fructe de pădure, mere – mai rar. Pentru a scăpa de grăsimea abdominală, trebuie să eliminați din dietă toate sursele de glucide şi chiar fructoza, care este prezentă în multe fructe. Deci spuneți nu bananelor și perelor. Portocalele, grepfrutul și kiwi reprezintă o alternativă excelentă!

3
  1. Uitați de mâncarea picantă

Alimentele picante favorizează refluxul de acid gastric. Cu alte cuvinte, acestea stimulează apetitul. Așa că lăsați ardeiul iute în pace, dvs nu aveți nevoie de el în timpul dietei.

  1. Nu aveți nevoie de conservanți

Renunțați la alcool, zahăr, alimente procesate – produse ce vă afectează nu doar talia, ci și întregul organism. Abdomenul dvs își dorește să arate frumos, nu-l deranjați, nu vă mai vătămați sănătatea cu aceste otrăvuri.

Conservanții conțin grăsimi trans, care imediat se depun pe abdomen și șolduri. Alcoolul este un produs cu un număr mare de calorii. De zahăr nici nu mai vorbim, îl puteți înlocui în cazuri extreme cu mierea, dar în cantitate foarte mică.

Dacă veți ține acest regim alimentar timp de o săptămână, rezultatul va fi foarte ușor de observat. Cu siguranță merită să ne limităm la consumul alimentelor din această dietă sănătoasă de dragul unui abdomen plat. Efortul este justificat. În plus, alimentele fără sare, piper și conservanți sunt benefice pentru sănătatea noastră.

Credeți în forțele proprii, în curând veți avea posibilitatea să vă bucurați de un abdomen plat, este nevoie doar de un pic de efort!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com