Această bombă naturală contra răcelii și gripei în doar 24 de ore te va pune pe picioare!

Remediul pe care astăzi ți-l propunem întărește sistemul imunitar la general și este indicat îndeosebi femeilor însărcinate, persoanelor care urmează tratamente de imunosupreasore și acelor oamenii care se îmbolnăvesc des de tuse, febră, fac iritații la gât sau obosesc foarte ușor.

Vă preîntâmpinăm că remediul nu este deloc delicios, în schimb efectul lui este remarcabil și acoperă lipsa calităților gustative. El te va pune pe picioare în doar 24 de ore!

bomba-naturala-impotriva-racelii-si-gripei-care-te-pune-pe-picioare-in-doar-24-de-ore

Iată de ce ai nevoie:

  • 1 lămâie stoarsă
  • 1 ceapă roșie
  • 2 linguri de miere
  • 2 căni de apă

Ce faci mai departe:

Taie ceapa cuburi apoi fierbi-o în apă timp de 15 minute. După ce apa s-a răcit, strecoară fiertura și adaugă mierea și lămâia.

Pentru vindecare completă și rapidă, ai nevoie de 3 porții de preparat, pe care trebuie să le consumi cu jumătate de oră înainte de cele 3 mese principale.

Toate aceste ingrediente fortifică și imunizează organismul (chiar și apa, care ajută sistemul imunitar să-și facă mai rapid treaba) datorită conținutului supra-ridicat de vitamina C. Ceapa, în particular, funcționează ca anti-inflamatoriu și expectorant.

Notă: Pentru a înghiți mai ușor acest remediu, îl poți combina cu grapefruit sau portocală. La dorință poți adăuga și rozmarin.

Nu uita să împărtășești cu prietenii tăi acest material util.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: cdc.govncbi.nlm.nih.govdailyhealthpost.comhealthline.comncbi.nlm.nih.gov