Această femeie a pierdut 5 kilograme în două zile: iată secretul ei

Multe femei luptă cu excesul de greutate, dar nu au timp să facă exerciţii. Ramiza Turzimehich este o femeie care a vrut să împartă secretul ei cu lumea – cum a pierdut ea 5 kilograme în doar 2 zile. Şi cea mai bună parte este că a făcut acest lucru, folosind doar o băutură miraculoasă.

Cel mai mare aliat al ei în lupta cu kilogramele în plus a fost pătrunjelul. Da, chestia aia pe care o avem cu toţii acasă.

 

„Pătrunjelul este cu adevărat miraculos. Joia trecută cântăream 79 de kilograme, iar două zile mai târziu – 74 kg. Nu este vorba de greutate. Pătrunjelul m-a ajutat să scap de toată apa acumulată în organismul meu. Mă simt atât de uşoară, este uimitor”, spune Ramiza.

Reţeta Ramizei:

Se fierbe 1 L de apă. Se adaugă 5 linguri de pătrunjel tocat. Se lasă ceaiul să se răcească timp de 20 de minute şi apoi se bea.

„Am decis să încerc ceaiul de pătrunjel pentru că am avut probleme cu rinichii. Toată lumea mi-a spus că pătrunjelul este excelent pentru rinichi. Sunt foarte bucuroasă că am încercat.”

Puteţi bea ceaiul de pătrunjel şi cald şi rece, în orice moment al zilei. Beţi cel puţin 1 L de ceai de pătrunjel pe zi.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Sursa: womendailymagazine.com

Autor text:  Sănătoşi.com

Add Comment