Acest amestec pentru ciroză hepatică funcționează cu adevărat! Toată lumea trebuie să știe asta!

Ciroza hepatică poate fi vindecată pe cale naturistă, iar în acest articol îți vom spune cum anume poți face asta. Remediul naturist este simplu, ieftin și extrem de eficient!

Pentru a prepara remediul vei avea nevoie de:

  • 30 ml de tinctură de propolis
  • 100 grame de păstură
  • 30 grame de miere polifloră

Ce faci mai departe:

Totul este simplu. Nu trebuie decât să amesteci toate ingredientele într-un borcan, până la omogenizare completă. Borcanul cu remediu se păstrează într-un loc răcoros și ferit de razele solare, dar nu în frigider.

Cum administrezi remediul:

Înainte de a lua remediul trebuie să uiți pe un timp de următoarele lucruri: fumat, alcool, mezeluri, alimente grase, alimente pipărare și condimentate. Acestea solicită ficatul și așa bolnav și nu vor permite remediului să acționeze eficient.

Remediul se administrează dimineața pe stomacul gol, câte o lingură cu 20 de minute înainte de a lua micul dejun.

Totodată îți recomandăm ca în paralel să bei zilnic câte 1.5 litri de ceai de plante amare pentru ficat. În alimentație pune accent pe alimentele care solicită ficatul minim, alimente cum ar fi legumele, fructele, peștele sau supele.

Dacă vei urma aceste sfaturi, neapărat te vei face sănătos!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: okeydoc.ruliversupport.com