Acest ceai TOPEȘTE grăsimea! Scapă de 8 cm de grăsime de pe abdomen în doar 7 zile!

Depunerile de grăsime în regiunea stomacului sunt o realitate cotidiană pentru mulți oameni. Însă vestea bună constă în aceea că există o metodă simplă și eficientă de a slăbi. Este vorba de un ceai, un ceai special.

ceai

Iată de ce ai nevoie pentru a prepara ceaiul:

  • 3 lingurițe de ceai verde
  • 1 bețișor de scorțișoară
  • 5 frunze de dafin

Ce faci mai departe:

Trebuie să fierbi 700 ml de apă apoi să adaugi scorțișoara, frunzele de dafin și frunzele ceaiul verde în apă. Lasă ceaiul să se infuzeze timp de 15 minute apoi strecoară-l.

 Cum administrezi ceaiul:

Ceaiul se bea dimineața, pe stomacul gol. După ce ai luat micul dejun, mai beai o cană. Încă o cană o beai înainte de ora 18.00.

Acest ceai te ajută să slăbești considerabil. El are proprietatea de a ”topi” grăsimea din zonele critice, mai ales de pe abdomen. Cu acest ceai rezultate vor putea fi observate deja peste 7 zile!

Toate cele 3 ingrediente stimulează metabolismul, lucru care provoacă arderea grăsimilor din organism. Cel mai bine acest ceai funcționează împreună cu o dietă echilibrată, compusă din alimente sănătoase, preponderent fructe și legume.

De asemenea, sportul și în general, mișcarea, vor face să slăbești și mai repede.

Îți dorim să arăți și să te simți bine!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text:sanatosi.info

Add Comment