Acest exercițiu îți ia doar 60 de secunde pe zi și este mai eficient decât 100 de abdomene! Pentru un abdomen plat trebuie să faci asta!

Abdomenul plat este un lucru iubit și apreciat de toată lumea, cu toate acestea puțini oameni se pot lăuda cu el. De obicei acești oameni merg la sală în fiecare zi și stau acolo ore întregi, pentru că este suficient să nu se ducă de câteva ori, că obraznica”burtică” iarăși să apară.

Însă pentru a avea un abdomen bine tonifiat nu este necesar să trăiești în sala de forță, este suficient să cunoști secretului lui.

În acest articol îți vom spune și arăta ce exercițiu trebuie să faci pentru a obține abdomenul plat mult râvnit.

Acest exercițiu-secret se numește ”plank”. Iată cum el se execută:

1. Mâinile pe podea, gâtul și umerii încordați

2. Poziționează călcâiele astfel încât să simți toată greutatea corpului pe degetele de la picioare.

3. Respiră o dată adânc și…

4. Contractează fesele și mușchii abdomenului și stai plat și nemișcat timp de 15 secunde.

5. Relaxează mușchii, fă o pauză de 1 minut apoi repetă exercițiul încă de două ori.

Peste două săptămâni exercițiul va dura nu 15, dar 30 de secunde, iar peste o lună – 60 de secunde. În plus, peste o lună vei repeta exercițiul nu de 3 ori ca până acum, ci de 4 ori.

Pentru a vedea cum se execută acest exercițiu, privește filmulețul de mai jos.

Este important să repeți exercițiul în fiecare zi. Anume așa vei obține rezultate. Deja după primele zile vei începe să te bucuri de ceea ce vei vedea în oglindă!

Îți dorim mult succes!

Sursa: youtube.com

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.