Acest remediu de inimă este vechi de 800 de ani, dar și în prezent este recomandat de medici!

Medicina secolului 21 este foarte puternică, cu toate acestea în unele cazuri remediile vechi sunt la fel de eficiente ca cele din prezent, dacă nu chiar mai eficiente!

În acest articol vă vom oferi rețeta unui remediu vechi de 800 de ani, elaborat de călugărița Hildegard von Bingen. Această rețetă a fost descoperită de botanista Maria Treben în biblioteca unei mănăstiri franciscane din Italia. Remediul trebuie consumat în caz de boli cardiace acute. De asemenea, studiile recente au arăta că acesta este la fel de bun și pentru angina pectorală.

un-remediu-pentru-inima-vechi-de-900-de-ani-recomandat-chiar-si-de-medici

Iată de ce ai nevoie: 

  • 100 de grame de miere
  • 1 litru de vin roșu (de dorit de casă)
  • 12 tulpini de pătrunjel cu frunze

Ce faci mai departe:

Taie rădăcinile mărunt cu tot cu frunze și pune-le la fiert în vin pentru 10 minute. După ce s-a răcit, strecoară remediul și amestecă mierea.

Remediul trebuie păstrat într-un recipient închis de scticlă.

Cum consumi remediul:

Se consumă zilnic, câte o linguriță înainte de micul dejun. Aceste remediu este în stare să prevină toate tipurile de boli cardiace și nu are contraindicații.

Nu ezita să încerci acest remediu util pentru sănătatea ta!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthyfoodhouse.com