Acest remediu pe bază de orez vă va ajuta să curaţăţi organismul de toxine şi va îmbunătăţi starea de sănătate

Multă lume îşi distruge sănătatea, consumând alimente de calitate proastă. Totodată, toxinele se depozitează şi îngreunează ritmul de funcţionare a organismului, dar şi dereglează metabolismul. În rezultat apar slăbiciuni, somnolenţă, confuzie, frisoane şi slăbirea imunităţii.

Iată o metodă excelentă de detoxifiere:

Reţetă:

Luaţi un număr egal de linguri de orez cu vârsta pe care o aveţi, spălaţi-l bine şi puneţi-l într-un borcan de sticlă. Apoi umpleţi-l cu apă fierbinte, închideţi-l şi puneţi-l în frigider. A doua zi dimineaţa scurgeţi toata apa. După care luaţi o lingură plină cu orez şi fiebeţi fără sare în altă apă, timp de 3-4 minute. Mâncaţi pe stomacul gol înainte de ora 8:30 dimineaţa.

Restul orezului puneţi-l în apa fiartă şi răcită şi păstraţi compoziţia în frigider pentru următoarea zi. Repetaţi procedura până când nu mai rămâne compoziţie în borcan.

Acest remediu detoxifică intestinul, vasele de sânge, articulaţiile şi alte părţi ale corpului. Orezul reglează metabolismul şi greutatea.

După ce mâncaţi orezul, este recomandat să nu mâncaţi timp de 3 ore.

După două spătămâni veţi observa efectele procesului de curăţare a organismului. Culoarea urinei se va schimba, va deveni mai tulbure, vă veţi simţi mai bine şi mai sănătos/oasă.

Este recomandat să consumaţi zilnic cel puţin 2 litri de lichide, preferabil apă şi ceai verde.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: healthtipssource.com