Acest sfat simplu m-a ajutat să slăbesc în câteva zile…

Acest plan de pierdere în greutate este destul de simplu! Trebuie să măriți consumul de alimente bogate în proteine – ouă, carne, pește, brânză și produse lactate. Renunțați la pâine, zahăr și glucide rafinate. Trebuie să beți multă apă. Dar mai există o condiție importantă…

Pentru a pierde în greutate ușor și fără niciun pericol pentru organism, corpul trebuie să fie pe deplin curățat de toxine. În același timp intestinele trebuie să funcționeze bine!

Pentru a intensifica motilitatea intestinală și a accelera pierderea în greutate vă recomandăm să consumați acest cocteil bogat în fibre. Beți-l în fiecare dimineață la micul dejun, și peste câteva zile veți observa cât de mult s-a îmbunătățit starea dvs! Aceste băuturi ce favorizează pierderea în greutate sunt o adevărată comoară, vă sfătuim să notați rețeta…

коктейль

Cocteil ce ajută la slăbit

Ingrediente

 • 1 lingură de iaurt cu un conținut scăzut de grăsime
 • 2 linguri de tărâțe (se poate substitui cu ovăz măcinat într-un blender)
 • 1 lingură de făină de in (se pot măcina semințe de in cu ajutorul unui blender)
 • 1 linguriță de pudră de cacao
 • 6-7 prune uscate
 • un vârf de cuțit de scorțișoară
 • 50 ml de apă clocotită

Mod de preparare

 1. Turnați apă clocotită peste prune și lăsați-le să se umfle timp de câteva minute.
 2. Amestecați iaurtul cu tărâțe sau fulgii de ovăz, făina de in, scorțișoara și pudra de cacao.
 3. Mărunțiți prunele cu ajutorul unui blender astfel încât să devină o masă omogenă. Dacă doriți ca băutura să fie mai dulce, puteți adăuga 1 curmală.
 4. Amestecați fructele uscate cu iaurtul. Cocteilul este gata!

S-ar părea că este o rețetă atât de simplă! Dar, ce beneficiu aduce organismului! Consumul regulat de prune normalizează funcția intestinului, datorită conținutului ridicat de fibre, fosfor, zinc și magneziu ce se conțin în fiecare fruct uscat.

O descoperire uimitoare: prunele uscate reduc apetitul și pofta de dulciuri, ele conțin cenușă și sorbitol, care au capacitatea de a elimina toxinele! Dacă urmați sfaturile noastre și veți include prunele uscate în dieta dvs de zi cu zi, pierderea în greutate se va întâmpla în mod natural.

”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com