Acest tânăr a pus o cataplasmă cu ceapă pe gât. Ce sa întâmplat câteva ore mai târziu e uimitor!

Glanda tiroidă este responsabilă de buna funcționare a întregului sistem endocrin. Dacă nivelul de iod din organism este normal, atunci nu aveți nici o problemă cu ea. Lipsa cantității necesare de iod se face simțită: glanda tiroidă crește, suferiți de oboseală cronică, este afectat echilibrul hormonal.

Pentru restabilirea funcționării normale a glandei tiroide se recomandă consumul de alimente care conțin iod: alge marine, pește de mare, struguri, mere, măcriș, sparanghel și ceapă. Copiii și femeile însărcinate au nevoie de un aport crescut de iod.

Din grijă pentru sănătatea dvs, redacția sanatosi.info  vă împărtășește rețeta unei minunate comprese cu ceapă roșie pentru glanda tiroidă. Rețeta dată va fi deosebit de utilă persoanelor la care această glandă se mărește. Rezultatele vor apărea deja peste o lună!

лук щитовидная железа

Cum puteți trata glanda tiroidă

Veți avea nevoie de

  • 500 g de ceapă roșie
  • tifon steril sau bandaj

Mod de preparare și administrare

  1. Tocați mărunt ceapa cu ajutorul unui blender sau cu mașina de tocat carne.
  2. Puneți pasta de ceapă pe o bucată de tifon și aplicați compresa pe gât pentru 2 ore.
  3. Peste compresă puneți o folie de plastic, apoi înfășurați un fular cald în jurul gâtului.

Aplicați această compresă de două ori pe săptămână, timp de o lună. Astfel, nu doar veți trata glanda tiroidă, dar, de asemenea, veți efectua o profilaxie pe tot parcursul anului următor.

Aveți grijă de sănătatea dvs și nu uitați să împărtășiți cu prietenii dvs această rețetă eficientă.

”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com