Acest test cu sfeclă roșie îți va spune dacă ai probleme de sănătate!

Sfecla roșie este o legumă de neînlocuit în sezonul rece al anului. Ea imunizează organismul și îmbunătățește starea de sănătate a intestinelor, ficatului și rinichilor.

De asemenea, cu ajutorul sfeclei roșii poți testa și afla starea de sănătate a rinichilor tăi.

Iată ce trebui să faci:

Trebuie să mănânci zilnic câte 100 grame salată de sfeclă roșie. În salată poți adăuga orice alt ingredient, acesta nu va influența rezultatul testului.

Fă aceasta timp de 3 zile iar în paralel observă dacă s-a modificat culoarea urinei.

teste-sfecla

În mod normal rinichii sănătoși descompun substanța care conferă roșeață acestei legume. Însă rinichii care nu funcționează eficient sau sunt bolnavi nu descompun această substanță, astfel încât urina devine roșie.

Dacă culoare urinei a devenit puternic roșie, atunci trebuie să știi că rinichii tăi au nevoie să fie tratați de urgență. Dacă culoarea urinei s-a modificat puțin, aceasta înseamnă că rinichii tăi sunt în general sănătoși, pur și simplu au nevoie de mai multă mișcare, care este un factor extrem de important pentru aceste organe.

Cum să-ți tratezi rinichii:

Pare paradoxal, dar substanțele care conferă sfeclei culoarea sa specifică sunt în stare să amelioreze starea de sănătate a acestor organe. Trebuie doar să urmezi această cură:

Consumă zilnic câte o lingură de suc proaspăt de sfeclă roșie timp de o săptămână. În săptămâna a doua consumă deja câte 2 linguri, iar în săptămâna a treia – câte 3 linguri.

După această cură rinichii tăi se vor simți mult mai bine. Încearcă în această perioadă să te miști cât mai mult.

Precauții: această cură nu trebuie urmată de persoanele care au pietre la rinichi.

Încearcă această cură și convinge-te singur de eficiența ei!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: terawarner.com