Acest tratament popular promite că îți vindecă articulațiile și oasele bolnave într-un timp foarte scurt!

Pentru cei mai mulți oameni uzura oaselor și ligamentelor este un fapt natural ce intervine odată cu înaintarea în vârstă. Cu toate acestea, este de datoria noastră și, ce este mai important, în puterile noastre să reparăm articulațiile și oasele bolnave.

Cum? Există o metodă simplă și puțin costisitoare, mult mai puțin costisitoare decât preparatele farmaceutice care de multe ori nici nu dau vreun efect.

Trebuie să începi tratamentul cât mai repede, deoarece lezarea oaselor și articulațiilor sunt boli progresive, adică care devin din ce în ce mai grave dacă nu sunt tratate.

Pentru a prepara acest remediu vei avea nevoie de:

  • 8 linguri de seminţe de in
  • 3 linguri de stafide
  • 40 de grame de seminţe de dovleac
  • 2 linguri de gelatină alimentară
  • 4 linguri de seminţe de susan
  • 200 de grame de miere

Ce faci mai departe:

Nu trebuie decât să pui toate ingredientele în blender sau robotul de bucătărie și să mixezi totul până obții o pastă omogenă.

Preparatul se păstrează într-un vas închis de sticlă, la frigider.

Administrare:

Zilnic se iau câte 2 lingurițe de preparat, una înainte de micul dejun și alta înainte de prânz.

Deja peste o săptămână vei observa că durerile cedează și ai devenit mai mobil. Continuă cura atât timp cât este nevoie, până ajungi la rezultatul dorit.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Surse selective: biblelife.orgncbi.nlm.nih.gov