Acesta este medicamentul naturist care omoară bacteria Helicobacter Pylori, cea care provoacă apariția ulcerului!

Un studiu recent arată că 70% din români sunt infectați cu Helicobacter Pylori. Această bacterie locuiește în stomac și odată ajunsă acolo poate fi cu greu nimicită. Ea se simte foarte bine în mediul acid al stomacului și în caz când nu este eliminată la timp, poate cauza inflamație cronică la stomac, gastrită, ulcer, iar în unele cazuri chiar și cancer de stomac.

În continuare îți propunem un preparat natural cu ajutorul căruia poți nimici ușor această bacterie. Folosește acest remediu cât mai repede și nu amâna tratamentul.

s604x0_cancer

Vei avea nevoie de :

  • 4 linguri de miere polifloră
  • 300 grame de frunze de urechelniță.

Ce faci mai departe:

În primul rând, frunzele de urechelniță trebuie tocate. Poți folosi un cuțit obișnuit sau blenderul. După aceasta frunzele tocate se amestecă cu mierea. Amestecul se păstrează la frigider.

Cum consumi remediul:

Această cantitate de remediu trebuie să o împarți în 6 porții, pentru 6 zile. Remediul se consumă dimineața pe stomacul gol. Cura minimă trebuie să dureze cel puțin 4 săptămâni. În acest răstimp bacteria Helicobacter Pylori va fi nimicită complet în stomacul tău.

Neapărat arată acest remediu și prietenilor tăi!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

 

Autor text: sanatosi.info

Sursa: hollywoodhomestead.com