Acesta este un vechi elixir rusesc al tinereţii: conţine 2 ingrediente care te vor întineri, atât în interior, cât şi la exterior!

Vă întrebaţi care este elixirul tinereţii? Experţii ruşi consideră că ştiu răspunsul!

Pentru prepararea acestuia nu aveţi nevoie decât de sfeclă roşie şi vodka.

This Is An Ancient Russian Elixir Of Youth These Two Magical Ingredients Will Rejuvenate You From Inside And Outside! (RECIPE)

Mod de preparare:

Luaţi un recipient din sticlă şi umpleţi-l aproape până sus cu sfeclă roşie tăiată mărunt. Apoi, turnaţi vodka peste sfeclă şi închideţi bine sticla. Lăsaţi să stea într-un loc cald, timp de 12 zile. În acest timp, trebuie să agitaţi sticla de câteva ori pe zi.

După 12 zile, strecuraţi lichidul şi beţi câte un pahar mic din acest elixir, înainte de fiecare masă.

Experţii ruşi consideră că aceste elixir menţine sănătatea, umple corpul cu vitamine şi energie şi, dacă îl consumaţi regulat, veţi simţi cum vă dă aripi!

Beneficiile sfeclei

Sfecla roşie este extrem de benefică în nenumărate probleme de sănătate, inclusiv pentru detoxifierea ficatului. Este o sursă excelentă de antioxidanţi şi nitraţi naturali. Pe lângă aceştia, sfecla roşie este bogată în vitaminele A, C, E, B1, B2, B2, C, acid folic dar şi fibre, magneziu, fier, cupru şi fosfor.

Nitraţii din sucul de sfeclă îmbunătăţesc circulaţia sângelui în corp. Aceştia cresc numărul de molecule din vasele sanguine şi contribuie la deschiderea vaselor, permiţând oxigenului să circule mai bine.

Sucul de sfeclă rămâne cel mai eficient. Dacă este preparată, sfecla roşie pierde din cantitatea de nutrienţi necesari pentru buna circulaţie a sângelui. În schimb, consumul unui pahar de suc în fiecare dimineaţă asigură un efect sănătos 100%.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: yourstylishlife.com

Add Comment