Aceste 4 exerciții simple te scapă de grăsimea din interiorul coapselor!

Stilul de viață modern ne afectează negativ silueta, deoarece mulți dintre noi au un loc de muncă sedentar, iar timpul liber îl petrecem în fața televizorului. Astfel, nu este nimic surprinzător în faptul că în organismul nostru treptat se acumulează depozite adipoase!

În mod special ne frustrează centimetrii în plus de pe partea interioara a coapselor, deoarece acești mușchi sunt foarte puțin implicați în viața de zi cu zi și să alungăm grăsimea din acea zonă este extrem de dificil, chiar și făcând exerciții și jogging.

Perfect-ask.com vă va descoperi cele patru exerciții speciale care vă va ajuta să scăpați de grăsimea din interiorul coapselor.

Cum puteți scăpa de grăsimea de pe coapse

1. Genuflexiuni rezemat de perete

Apropiați-vă cu spatele de un perete. Rezemându-vă cu omoplații și coccisul de perete, îndepărtați-vă de el la o jumătate de pas și depărtați-vă picioarele la nivelul umerilor. Ținând spatele drept, lăsați-vă în jos, încât genunchii să formeze un unghi de 45° cu gambele.

Rămâneți în această poziție timp de 30 de secunde, iar apoi reveniți la poziția inițială. Efectuați 4 seturi cu câte 10 genuflexiuni. Iată cum puteți scăpa de excesul de grăsime!

как убрать жир с бедер и ягодиц

2. Exercițiu “Sărituri de broască “

Stați drept, depărtați picioarele la nivelul umerilor, iar apoi așezați-vă fără să dezlipiți călcâiele de podea. Rezemați-vă cu mâinile drepte de podea și, în timp ce țineți spatele drept, coborâți fesele cât mai aproape posibil de podea.

Din această poziție, săriți în sus, făcând în același timp o rotație de 45°. Nu trebuie neapărat să săriți foarte sus, important este ca ambele picioare să se desprindă de la podea. Efectuați 8 salturi cu o rotație într-o direcție, făcând astfel o rotație completă în jurul axei verticale a corpului, mai efectuați 8 salturi în direcția opusă. După o scurtă pauză, faceți încă 3 seturi.

как убрать жир с бедер не накачивая мышцы

3. Exercițiul “Strângerea pernei”

Așezați-vă pe un scaun stabil (fără roți). Inspirând, strângeți perna cu coapsele cât puteți de tare. Rămâneți în această poziție timp de un minut, încercând să respirați cât mai uniform posibil. Repetați exercițiul de 3-4 ori. Acest lucru vă va ajuta să scăpați de grăsimea de pe fese!

как убрать жир с бедер упражнения

4. Exercițiul „Ridicarea coapselor în lateral”

Culcați-vă pe o parte astfel încât capul să formeze o linie dreaptă cu coloana vertebrală. Mișcați piciorul de deasupra în spate și, expirând adânc, ridicați piciorul de dedesubt atât de sus pe cât e posibil.

Mențineți poziția timp de câteva secunde și reveniți în poziția inițială. Faceți 4 cicluri a câte 10 exerciții pentru fiecare picior.

как убрать жир с бедер упражнения

Făcând regulat aceste exerciții veți reuși să întăriți mușchii și să obțineți niște coapse ideale. Cu siguranță aceste informații îi vor impresiona și pe prietenii dvs!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com