Aceste 5 alimente te vor ucide încet, dar sigur!

Recent, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi în cadrul unei emisiuni televizate a declarat că ”absolut toate produsele din magazine si supermarketuri, (teoretic – mai putin cele eco), sunt pline de chimicale”.

În acest articol vom vorbi despre 5 cei mai ”eficienți” ucigași din lista celebrului doctor:

s604x0_crenvursti

1. Mezelurile de post și pateurile vegetale – deși pot ajuta sufletului, aceste produse omoară la greu trupul. Într-o cercetare efectuată acum un an în care s-au testat în laborator 23 de produse de acest tip, s-a determinat că toate acestea conțineau între 5 și 15 E-uri absolut toxici.

Iată ce E-uri conțin de obicei aceste produse:

  • Coloranți (caramel E-150, roșu carmin E-120);
  • Stabilizatori (Polifosfați E-452);
  • Emulgatori (săruri ale acizilor grași E-470, ș.a.);
  • Agenți de îngroșare (guma guar E-412, caragenan E-407);
  • Potențiator de aromă (glutamat monosodic E-621);
  • Antioxidant (acid ascorbic E-300);
  • Acidifiant (acid citric E-330).

2. Pateul de ficat – sau raiul substanțelor cancerigene. Deși oficial pateul se numește ”de ficat”, în realiate ficatul este ingredientul cel mai puțin prezent în acest pateu. În principal pateul conține făină, slănină, șorici, soia, porumb și o groază de chimicale care pe lângă cancer pot declanșa maladiile Alzheimer, Parkinson, Huntington sau diabet.

3. Crenvurști de pui – 10 kg de crenvurști de pui conțin doar 4 kg de piept de pui, în cel mai bun caz. În rest, sunt folosite aceleași ingrediente ca și în cazul pateului de ficat. Chimicale care sunt folosite pentru conservarea crenvurștilor cresc colesterolul și cauzează îmbolnăviri cu boli vasculare și obezitate.

4. Brânza topită cu cașcaval – acest produs lactat doar în proporție de 53% este lactat. În rest, este vorba de amidon și chimicale. Polifosfatul E-452 din acest produs cauzează atrofierea oaselor și mușchilor.

5. Cașcaval fără brânză – este un produs lactat doar nominal, pentru că în realitate nu conține nici un pic de lapte. Baza lui constituie celebrul ulei vegetal, care este amestecat cu felurite chimicale. Aroma de Edam este de natură chimică și nu are nici o legătură cu brânza autentică de Edam.

Să fim atenți ce consumăm!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: worldlifestyle.com