Acum într-o singură zi cancerul poate fi depistat în stadiu incipient, datorită unui simplu test de sânge!

Această noutate minunată vine de la Centrul Medical Anadolu din Istanbul, Turcia.

Metoda de depistate a cancerului în stare incipientă se face printr-o simplă analiză a sângelui (care costă aproximativ 800$). Dacă există o tumoare cât de mică, o parte din celulele tumorale nimeresc și în sânge, unde acestea sunt depistate de un aparat de ultimă generație, care indică totodată locul tumorii și tipul ei.

”De acum încolo datorită noii tehnologii este posibil să detectăm tumoarea cât încă este de mici dimensiuni”, a declarat Prof. Dr. Hüseyin Baloğlu, medicul patolog în cadrul Anadolu Medical Center.

Oricine poate beneficia de acest serviciu minunat, iar analiza sângelui durează o singură zi! Astfel, dacă am dat analiza dimineața, deja spre seară putem ști dacă avem cancer sau nu, iar dacă da, atunci în ce stadiu este acesta. Totodată noua tehnologie permite depistarea cancerului la etapele care nu erau posibil de detectat până în prezent. Acest lucru face cancerul mult mai ușor și ieftin tratabil.

Noua tehnologie depistează chiar și cele mai mici modificări ale tumorilor, astfel încât dacă în trecut răspunsul favorabil, nefavorabil sau neutru la tratament putea fi aflat abia la 3 luni, datorită noii tehnologii răspunsul este aflat în primele 2 săptămâni. Aceste lucru este deosebit de important, pentru că pentru bolnavii de cancer fiecare zi are o valoare imensă.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l prietenilor tăi!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.