Află AICI 8 metode INEDITE te întrebuințare a aspirinei. Cu siguranță, vei rămâne impresionat!

Aspirina este un preparat medical extraordinar. Dar puțin cunosc faptul că aceasta poate fi utilizată și în scopuri non-medicale. Astăzi redacția Sănătoși.com îți va descoperi 8 metode inedite non-medicale de întrebuințare a aspirinei.

Imagini pentru aspirina

Aspirina poate întineri pielea – Pentru aceasta trebuie să pisezi 5 pastile de aspirină, iar praful rezultat trebuie să-l amesteci cu 100 ml de miere. Aplică acest amestec pe piele. Vei scăpa de roșeață, acnee și umflături.

Florile vor trăi mai mult – Pentru ca florile tale să nu se ofilească repede, pune în apă câteva pastile de aspirină. La dizolvare în apă se emană gazul etilen, care permite ca florile să se păstreze mai mult timp.

Scoate petele de transpirație – Dizolvă trei pastile într-o cană de apă și aplică această soluție peste pete.

Redă culoare părului – Părul are tendința să se decoloreze, mai ales dacă ești la bazin sau la mare. Ca aceasta să nu aibă loc, după ce ieși din apă dizolvă într-un litru de apă 10 pastile de aspirină și înmoaie părul cu această soluție. Stai așa 10 minute. După aceasta, clătește părul. Părul tău iarăși va fi plin de culoare!

Usucă coșurile – Nu doar adolescenții au coșuri. Periodic ele apar și la maturi, din diferite motive. Dacă ți s-a întâmplat și ție, atunci pisează o pastilă de aspirină, umezește praful cu puțină apă și aplică-l pe coș. Coșul se va usca. Dacă este necesar, repetă procedura.

Tratează bătăturile – Mai ales, cele de la picioare. Pisează 8 pastile de aspirină și adaugă suc de lămâie peste praful format, până nu se va forma o pastă. Aplică pasta peste bătăturile picioarelor, apoi pune deasupra o pungă de plastic și un prosop. Stai nemișcat 15 minute, apoi îndepărtează pielea moartă.

Te scapă de mătreață – Dacă aveți mătreață, nu disperați. Striviți 3 pastile de aspirină și amestecați praful format cu șamponul pe care îl folosiți. Aplicați șamponul cu aspirină în păr și stați așa 3 minute. După aceasta, clătiți părul. Repetați această procedură periodic.

Curăță grăsimea de pe tigăi – Pisați câteva pastile de aspirină și amestecați praful cu suc de lămâie. Aplicați această pastă peste grăsime. În scurt timp ea se va dizolva!

Dacă ai găsit utile aceste metode de întrebuințare ale aspirinei, atunci distribuie prietenilor acest articol pe Facebook.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthylifeidea.com

Add Comment