Află AICI toate miracolele care se produc atunci când consumi ”zeama de varză”!

Trebuie să recunoaștem că zeama de varză sau moarea de varză cum i se mai spune uneori, are un aspect nu tocmai plăcut. Cu toate acestea ea este un fel de rățușcă urâtă, care atunci când este folosită devină o adevărată lebădă.

Dar ce are prețios zeama de varză în sine? Răspuns: Ea este arhi-bogată în vitamina C și B12 și conține o groază de minerale utile pentru sănătate.

zeama-de-varza

Iată la ce boli poate ajuta zeama de varză:

1. Aciditatea scăzută – dacă simți mereu după masă greutate în stomac chiar și atunci când mănânci relativ puțin, trebuie să știi că ai aciditate scăzută. Din acest impas ieși ușor cu zeama de varză care este foarte acidă. Astfel, alimentele consumate se vor digera mult mai repede și vei scăpa de senzația de greutate.

2. Răceală – dacă deseori răcești, aceasta înseamnă că sistemul tău imunitar este slăbit și nu face față virușilor. Bea în fiecare zi câte 100 ml de zeamă de varză timp de 2 săptămâni ca să-ți fortifici sistemul imunitar.

3. Avitaminoză – datorită conținutului său bogat de minerale și vitamine, vei putea scăpa ușor de avitaminoză dacă vei bea câte 50 de ml de zeamă de varză în fiecare zi pe durata iernii. Nu te lenevi să faci acest lucru bun pentru organismul tău!

4. Constipație – această afecțiune la fel se tratează ușor cu zeama de varză. Pentru aceasta trebuie zilnic după fiecare prânz să bei 200 ml de zeamă. Vei observa rezultatul chiar în prima zi.

5. Diareea la fel se tratează cu zeama de moare. Bea de 3 ori pe zi câte 100 ml de zeamă și în scurt timp stomacul tău își va recăpăta sănătatea.

6. Mahmureala – dacă ai abuzat cu băutura, atunci leacul bețivilor sau altfel spus zeama de varză este prietenul tău de încredere.

Acum știi cum poți folosi acest aliment prețios pentru sănătate ta. Nu uita să distribui acest articol util prietenilor tăi!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info