Află care sunt cele 4 simptome ale glandei tiroide bolnave și cum se vindecă aceasta!

În prezent conform statisticii oficiale, 1 femeie din 8 din România are probleme cu glanda tiroidă. Multe femei nici măcar nu cunosc că glanda lor tiroidă este bolnavă. De aceea ne-am decis ca în acest articol să prezentăm cele 4 simptome de bază care însoțesc o glandă tiroidă bolnavă. Iată care sunt acestea:

thyroid-problem-fi-759x420

1. Crești în greutate

 

Uneori poți observa că începi să crești în greutate chiar dacă ai același regim de alimentație și același regim de activități. Dacă credeți că vă îngrășați fără a avea un motiv, e cazul să mergeți la endocrinolog. Probabil aveți o glandă tiroidă bolnavă.

2. Ciclul menstrual nu este regulat

Există mai multe cauze care provoacă un ciclu menstrual neregulat. Printre acestea se numără și glanda tiroidă bolnavă. Dacă ai un ciclu menstrual neregulat, e cazul să mergi la ginecolog, care te-ar putea retrimite la endocrinolog.

3. Secreții lactate în afara nașterii și alăptării

Secrețiile lactate sunt considerate normale până la un un după încetarea alăptării bebelușului. Dacă secrețiile continuă și după această perioadă, este cazul să mergeți la medic. Cauza ar putea fi disfuncția glandei tiroide.

4. Scazi rapid în greutate

Atunci când glanda tiroidă începe să sufere, aceasta se manifestă prin creștere în greutate, după cum am menționat mai sus. Însă atunci când boala avansează aceasta se manifestă deja invers, prin pierderea de greutate. Dacă ai observat această oscilație de greutate la tine, trebuie neapărat să mergi la medicul endocrinolog.

Există și o metodă naturale de vindecare a glandei tiroide. Este vorba de amestecul de miere și nuci.

Astfel, pentru a prepara acest remediu ai nevoie de miezul a 40 de nuci și 1 kg de miere.

Tot ceea ce trebuie să faci e să pisezi miezul de nuci și să-l amesteci cu miere.

Trebuie să consumi în fiecare dimineață pe stomacul gol câte o linguriță de acest amestec.

În acest video poți vedea și o altă rețetă de vindecare a glandei tiroide.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthyfoodhouse.com

Add Comment