Află cum poți distruge bacteriile din stomac. Este simplu, eficient și gustos!

Bacteriile în stomac sunt ca românii în România, adică sunt la ele acasă. A scăpa de ele pe cale medicamentoasă nu este tocmai binevenit, pentru că multe pastile au efecte adverse. De asemenea, pastilele sunt suficient de costisitoare.

feygpcs

Însă astăzi îți vom prezenta un remediu care este în stare să lupte eficient și până la biruință cu bacteriile stomacale.

Secretul constă în smochine și uleiul de măsline.

Iată cum se pregătește remediul:

Într-un bol de sticlă sau într-un borcan puneți 40 de smochine tăiate în 4. După aceasta turnați deasupra ulei de măsline neprocesat până se acoperă smochinele. Acoperiți bolul ermetic sau închideți borcanul și lăsați-l pe 40 de zile într-un loc ferit de lumină și relativ răcoros (nu în frigider).

După ce au trecut 40 de zile luați pe stomacul gol în fiecare dimineață câte o linguriță de ulei și câteva bucățele de smochine. Consumați tot uleiul și toate smochinele. După aceasta stomacul tău va fi sănătos și lipsit de bacterii.

Pentru ca tratamentul să treacă mai în forță, evită pe durata curei mâncărurile și alimentele acre. Ele descompun în stomac substanțele care atacă bacteriile.

Totodată acest remediu ajută contra constipației și întărește flora intestinală.

Îți dorim un stomac sănătos!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: weeklyhealthylife.com

Add Comment