Ai 6 motive de a mânca semințe de bostan. Iată care sunt acestea!

Semințele de bostan sunt un produs natural cu o serie de efecte benefice asupra organismului nostru.

Consumând cu regularitate aceste semințe, vei avea parte de următoarele 6 beneficii:

1. Vei fi ferită de câteva tipuri de cancer, anume cancerul de sân, de stomac și de colon. Aceasta se datorează antioxidanților din semințele de bostan.

2. Vei avea o inimă mai puternică și un sistem circulator sănătos. Semințele de bostan conțin potasiu și magneziu, două substanțe fără de care sistemul circulator și inima nu pot funcționa în regim normal. În plus, acizii grași din aceste semințe contribuie la coborârea tensiunii arteriale.

3. Vei trata inflamațiile interne. Alimentația nesănătoasă și aerul poluat cauzează inflamații interne la nivel de organe. Consumând semințe de bostan vei putea trata aceste inflamații invizibile.

4. Nu vei permite mărirea nivelului zahărului în sânge. Astfel, consumând semințe de bostan vei putea preveni diabetul zaharat.

5. Vei putea da jos kilogramele în plus. Semințele de bostan conțin fibre dietetice care contribuie la accelerarea metabolismului, ceea ce înseamnă că organismul tău va arde mai multe grăsimi decât de obicei. Totodată, pierderea kilogramelor în plus va elimina presiunea asupra inimii și pereților vaselor sanguine, astfel încât vei fi ferită de bolile cardio-vasculare.

6. Vei avea un somn mai odihnitor. Aceste semințe conțin o substanță numită triptofan care este responsabilă de calitatea somnului. Cu cât mai mult triptofan ajunge în corpul nostru, cu atât ne odihnim noaptea mai bine iar ziua devenim mai energici și bine-dispuși.

Sperăm că te-am convins să consumi acest produs uimitor cât mai des.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: articles.mercola.com