Ai știut că chimioterapia omoară mai mulți oameni decât cancerul? Află de ce.

Institutul Național pentru Cercetarea Cancerului a făcut un studiu. Astăzi redacția Sănătoși.com îți va face cunoscute rezultatele acestui studiu:

Conform estimărilor, în SUA ar urma să fie diagnosticați cu cancer 1.685.210 oameni, dintre care 595.690 vor muri. Cele mai răspândite tipuri de cancer sunt cancerul de sân, de prostată, tiroidian, pancreatic și pulmonar.

În 2014 în SUA au fost depistați cu cancer 15.780 de copii și adolescenți, cu vârsta între 1-19 ani. Dintre aceștia, 1945 au decedat. Cheltuielile anuale ale industriei cancerului sunt de circa 125 miliarde de dolari. Până în 2020 această cifră trebuie să mai crească cu 30 de miliarde de dolari

La nivel de glob, la 100.000 de oameni, 500 sunt diagnosticați cu cancer. Dintre aceștia, 170 vor muri (femei și bărbați deopotrivă). Între bărbați numărul de decese este mai mare. Cea mai mare rată de mortalitate este în Africa, iar cea mai mică în țările asiatice și Oceania.

Medicului Hardin B. Jones de la institutul Berkley afirmă că chimioterapia nu este decât o farsă a industriei cancerului, care încasează anual profituri de miliarde. El afirmă că singurul motiv pentru care medicii prescriu chimioterapia este profitul financiar, tratamentul costând sute de mii de dolari.

Dr. Jones mai afirmă că oamenii care nu au făcut chimioterapie trăiesc mai mult decât cei care o fac. El de asemenea critică sistemul de sănătate, care e orientat mai mult spre tratarea cancerului, decât spre prevenirea lui.

El recomandă să ne hrănim echilibrat și sănătos, să facem multă mișcare și să reducem stresul cotidian. Astfel vom putea evita cancerul.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoși.com

Sursa: homehealthyrecipes

Add Comment