Alimente ticsite cu plastic, pesticide și chimicale sau de ce produsele chinezești trebuie evitate.

China este cunoscută în toată lume în calitate de țară care produce alimente ieftine, dar de o calitatea proastă. Deseori aceste produse sunt de-a dreptul toxice. Culmea, o parte din ele ajung pe piața românească!

Astăzi redacția sanatosi.info îți va prezenta o listă de alimente de proveniență chinezească pe care trebuie să o eviți.

alimente-provenite-din-china-care-sunt-ticsite-cu-plastic-pesticide-si-chimicale-cancerigene-si-de-care-trebuie-sa-te-feresti

Iată care sunt acestea:

Pangasius – este un pește crescut în ape toxice. 50% din cantitatea de pangasius de pe piața românească este de origine chineză.

Sucul chinezesc de mere – chinezii nu verifică prezența pesticidelor în merele lor, de aceea de multe ori sucul este toxic.

Ciupercile procesate – este insistent recomandabil să te abții de la aceste ciuperci neorganice.

Usturoiul chinezesc – încă o bombă de pesticide. Cumpără usturoi doar de la producători verificați, iar de cel chinezesc nici nu te atinge.

Puiul chinezesc – este masiv importat la noi în țară. Problema lui constă în aceea că chinezii nu dezvăluie conținutul nutrețurilor cu care se hrănesc acești pui. Acest lucru ne dă de gândit…

Orezul artificial – este vorba de orezul produs din rășini și substanțe sintetice, care se vinde sub eticheta de ”orez organic”.

Piperul chinezesc – atât alb cât și negru. Deseori în aceste pachete de piper se găsește de fapt făină și nămol tratat cu agenți de iuțire.

Sarea industrială – această sare se vinde în calitate de sare de masă, dar poate cauza hipotiroidism și tulburări respiratorii.

Mazărea verde – iarăși, problema sunt pesticidele din ea. Din cauza legislației chinezești mediocre, producătorii de mazăre verde o ticsesc cu toxine și pesticide. Apoi această mazăre ajunge în stomacul nostru.

Sperăm că te-am convins să nu consumi produse chinezești. Cel puțin, încearcă să le folosești mai rar. Sănătatea ta e în joc!

În aceste filmulețe vei putea vedea toate grozăviile industriei alimentare indiene, care este sora mai mică a celei chinezești. Adică, ceea ce vezi în acest video, este valabil și pentru China.


Nr.2

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: davidwolfe.comtheheartysoul.comnaturalhealingmagazine.com

Add Comment