Alimentele care te ajută să slăbești

Fiecare tip de siluetă are avantajele sale, însă fiecare dintre noi tinde să atingă perfecțiunea. În viața fiecărui om vine un moment când se gândește la greutatea sa. Kilogramele în plus nu doar arată inestetic, ci pot să ne afecteze și sănătatea. Cum să slăbim? În primul rând trebuie să fim atenți la alimentație.

Nu este necesar să renunțăm la mâncare pentru a arăta mai bine. Din contra, există un șir de alimente care contribuie la arderea grăsimilor. Acestea accelerează metabolismul, reglează digestia și elimină surplusul de apă din organism. Includeți următoarele produse în meniul dvs și în curând veți observa rezultatul!

1

Ce trebuie să mănânci ca să slăbești

1. Iaurt, lapte acru, chefir, brânză

Aceste produse lactate conțin hormonul calcitriol care eliberează celulele de surplusul de grăsime. De asemenea, lactatele sunt bogate în proteine, care sunt atât de necesare organismului. Proteina din zer contribuie la dizolvarea grăsimilor de sub piele. Consumați produse lactate, de preferat degresate, care sunt proaspete și calitative, fără vreun adaos.

2

2. Ovăzul

Terciul de ovăz îmbunătățește digestia, de aceea este indicat persoanelor care vor să slăbească.

3

3. Ghimbirul

Acest aliment stimulează producerea sucului gastric, arde grăsimile și accelerează metabolismul.

4

4. Varza

Toate soiurile de varză conțin fibre în cantități mari, care detoxifică organismul. Acest aliment hipocaloric este unul dintre cele mai bune alegeri pentru a potoli foamea.

5

5. Castraveții

Castraveții conțin 95% apă și niște calorii neînsemnate. În procesul de slăbire este important să consumați multe lichide, de aceea castraveții sunt un aliment extraordinar.

6

6. Scorțișoara

Dizolvă grăsimile, accelerează metabolismul și ajută la arderea zahărului din sânge. Este suficient să condimentați băuturile și prăjiturile cu scorțișoară.

7

7. Grapefruit

Acest fruct poate micșora nivelul de insulină. Celulele sale cu gust amărui conțin substanțe ce contribuie la slăbire.

8

8. Ceaiul verde

Un adevărat elixir vindecător, care grăbește procesul de digerare a alimentelor. Substanțele ce se conțin în ceaiul verde pot să dizolve chiar și grăsimile de pe pereții organelor interne.

9

9. Zmeura

Consumați câteva fructe de zmeură după mâncare și veți fi mai suplu. Acest produs hipocaloric are o influență benefică asupra siluetei.

10

10. Muștarul și hreanul

Alimentele iuți stimulează producerea sucului gastric, ceea este folositor pentru cei ce vor să slăbească.

11

11. Migdalele

Migdalele îmbogățesc organismul cu proteine, iar grăsimile din acestea practic nu se asimilează.

12

12. Fasolea

Este cel mai bun aliment proteic pentru slăbire, care pur și simplu vă face corpul mai suplu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

13. Vinul roșu

Substanța resveratrol, ce se conține în această băutură alcoolică, blochează receptorii din țesuturile adipoase și încetinește dezvoltarea acestora.

14

14. Perele și merele

Sunt niște fructe cu aport caloric redus care țin de saț și dau energie pentru întreaga zi.

15

Deci nu este necesar să vă înfometați ca să aveți aveți o siluetă de invidiat. Aceste alimente sunt accesibile pentru fiecare și pot fi combinate în diferite bucate.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com