Amestecul de sare şi ulei vă va face să uitaţi de durerea cervicală pentru câţiva ani

Osteocondroza cervicală este o afecțiune a segmentului cervical, destul de dureroasă, dar care poate fi tratată. Vă prezentăm un remediu care acționează eficient împotriva durerilor, reducând intesitatea acestora, eliminându-le pe o perioadă îndelungată.

Amestecând ulei vegetal nerafinat cu sare, veți obține un preparat medicinal extrem de eficient. Combinați 10 linguri de sare cu 20 de ulei de măsline sau floarea-soarelui.

Mod de preparare și aplicare:

Amestecați sarea și uleiul, turnați conținutul într-o sticlă și închideți-o. După câteva zile, veți obține un amestec deschis la culoare.

Aplicați amesteul pe piele în fiecare dimineață, masând energic pe vertebrele cervicale, în zonele în care simțiți durere. Masați timp de 2-3 minute, apoi adăugați câte 2 minute în fiecare zi, ajungând până la 20 de minute după masare.

După ce terminați, ștergeți-vă gâtul utilizând un prosop cald. Este posibil să apară pe piele iritații minore ale pielii, de aceea este indicat să ștergeți pielea cu un prosop uscat după ce terminați. La sfârșit, aplicați o pudră pentru copii pe zona respectivă.

Tratamentul durează 10 zile și contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui, regenerarea musculară, osoasă și a țesutului cartilaginos. Rezultatele se vor observa după 8-10 proceduri.

Acest remediu vă va ajuta să restabiliți fluxul de sânge la nivelul gâtului și în zona coloanei vertebrale, reducând apariția durerilor de cap și îmbunătățindu-vă vederea.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: healthydiet24.com