Aplică foi de varză pe piept înainte de culcare. Așteaptă să se întâmple ceea ce ți-ai DORIT întotdeauna!

Dacă poate nu știai, frunzele de varză acționează asupra organismului tău asemenea unui magnet: ele atrag în sine și anihilează multe tipuri de dureri. Iată în ce cazuri poți folosi frunzele de varză:

nu-o-sa-crezi-ce-se-poate-intampla-daca-aplici-foi-de-varza-pe-piept-inainte-de-a-merge-la-culcare

Când ai umflături și edeme cauzate de traume

Dacă te-ai lovit iar locul traumat începe să se umfle, aplică pe umflătură o foaie de varză proaspătă și fixeaz-o bine cu un bandaj. Cel mai bine e să faci acest bandaj peste noapte, atunci când te miști puțini și întreg corpul este relaxat.

Când glanda tiroidă nu funcționează cum trebuie

Simptomele pe care le prezintă o glandă tiroidă bolnavă sunt foarte evidente. Practic nici nu e necesar să mergi la medic dacă ai un simț al observației dezvoltat. Dacă ai depistat că glanda tiroidă nu își îndeplinește funcțiile normal, atunci îți este recomandat să faci împachetări cu foi în jurul gâtului. Fixează foile pe gât cu un bandaj sau cu o eșarfă. Lasă frunzele de varză să acționeze peste noapte.

Când ai dureri de cap

Durerile de cap sunt cel mai des cauzate de stres și supra-oboseală. În acest caz trebuie să aplici foi de varză pe tâmple și pe creștetul capului. Pentru a le fixa și a nu le pierde prin dormitor, puneți-vă în cap o căciulă sau o șapcă.

Când alăptezi

Aplicarea frunzelor de varză pe sânii care dor în urma alăptării pentru a calma rapid durerea. Le puteți pune atât ziua cât și pe noapte.

Îți dorim multă sănătate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthtipssource.com

Add Comment