Așa prepari un remediu natural incredibil care topește varicele!

Varicele sunt o afecțiune care nu doar ne afectează sănătatea dar reprezintă și o problemă estetică majoră. În cele mai multe cazuri varicele se elimină cu ajutorul bisturiului, cu toate acestea există metode mai simple de a scăpa de ele. În acest articol îți vom spune cum poți scăpa de varice destul de ușor.

Este vorba de un remediu natural pe bază de ceapă și miere de salcâm. Tratamentul trebuie să dureze o lună fără întrerupere pentru a da rezultatele scontate.

Vei avea nevoie de:

  • 300 g miere de salcâm
  • 600 ml de ceapă roșie.

Cum prepari remediul:

Nu trebuie decât să amesteci sucul proaspăt de ceapă cu mierea până obții un lichid omogen. Remediul se păstrează la frigider într-un vas de sticlă închis ermetic.

Mod de administrare:

Remediul se ia câte 25 de ml de 2 ori pe zi înainte de prânz și cină. Dacă vei fi deranjată de mirosul de ceapă din gură (deși dacă iei remediul exact înainte de masă acestea nu ar trebui să apară ulterior), poți mânca câteva frunze de pătrunjel.

Nu uita să distribui acest articol util tuturor persoanelor interesate.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: topnaturalremedies.net