Avem cu toții celule canceroase în corp, însă le putem împiedica să devină Tumori!

Nu, asta nu este o glumă de prost gust ci un adevăr medical: Fiecare dintre noi are în interiorul său deja la naștere celule canceroase. Însă există un ”dar”! Cu toții avem celule canceroase, însă este în puterea noastră să le împiedicăm ca ele să devină tumori, pentru că a avea celule canceroase și a avea cancer nu este același lucru.

Dacă nu permitem ca celulele canceroase cu care ne naștem să se înmulțească, atunci nu vom face niciodată cancer și invers: dacă vom încuraja înmulțirea lor, atunci îmbolnăvirea cu cancer e o problemă de timp.

În primul rând celulele canceroase se înmulțesc din cauza unui mod de viață puțin mobil. În al doilea rând, cancerul evoluează fulminant atunci când nu ne alimentăm sănătos. În al treilea rând, celulele canceroase preferă să se dezvolte în mediul acid al corpului, de aceea este de datoria noastră de face tot posibilul pentru a preîntâmpina înmulțirea acestor celule, creând în interiorul nostru un mediu alcalin.

Dar cum putem face asta?

Simplu: Prin sport și alimentație corectă.

Alimentație corectă presupune evitarea cărnii (ai auzit vreodată ca monahii să facă cancer?) și a zahărului. Putem înlocui ușor aceste două alimente cu pește proaspăt și miere.

De asemenea, creăm în interiorul nostru un mediu alcalin atunci când consumăm cereale integrale, nuci, fructe și legume.

Cafeaua și ciocolată la fel trebuie evitate. Cel mai bine ar fi dacă am trece la ceaiul verde.

După cum am spus, sportul la fel este important. Când facem sport organismul se oxigenează iar celulele canceroase nu pot tolera oxigenul, pentru că acesta este ca o otravă pentru ele. În schimb atunci când nu facem nimic, stimulăm înmulțirea celulelor canceroase.

Acum știi secretul evitării îmbolnăvirii cu cancer. Totul este în mâinile noastre!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: non-stophealthy.comhttp://www.non-stophealthy.com/