Bea 4 pahare cu apă după ce te-ai trezit. Ce se va întâmpla este pur şi simplu incredibil!

Japonezii sunt recunoscuţi longevivi, alte popoare îi invidiază pentru sănătatea lor. Se pare că, să pierzi timpul invidiind este stupid, întrucât oricine poate să-şi îmbunătăţească sănătatea chiar acum.

Tot ce trebuie să faceţi pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi prevenirea multor boli, este, pur şi simplu, să beţi apă în fiecare dimineaţă.

японцы

Asociaţia Medicală Japoneză a confirmat efectul curativ al consumului de apă dimineaţa: tratarea durerilor de cap, problemelor cardiace, bronşitei, indigestiei şi altor boli.

TERAPIA CU APĂ

1. Bea dimineaţa 4 pahare cu apă pe stomacul gol. Acest lucru este nenecesar pentru o curăţare completă a organismului.

вода

2. Nu mânca sau bea nimic timp de 45 de minute după ce ai băut apa. Este permis să te speli pe dinţi.

зубные щетки

3. După 45 de minute ia micul dejun. Reţine: dacă vei combina consumul de apă dimineaţa cu o alimentaţie sănătoasă, efectul va fi şi mai mare.

завтрак

4. După micul dejun nu mânca şi bea nimic timp de 2 ore.

стакан

Dacă nu poţi bea 4 pahare dintr-o dată – nu te forţa. Începe cu mai puţin, bea mai întâi 1-2 pahare. Te vei simţi mai sănătos şi vei vrea să continui experimentul!

питье

Consumul abundent de apă nu numai că îmbunătăţeşte sănătatea celor sănătoşi, ci şi uşurează suferinţa celor bolnavi. Tratamentul cu apă este pe cât de simplu, pe atât de eficient.

Utilizând metoda japoneză, într-o lună va dispărea problema tensiunii arteriale, îţi vei îmbunătăţi starea de sănătate în cazul diabetului zaharat, în 10 zile vei uita de gastrită şi vei elimina din organism toxinele şi deşeurile.

вода

Hidroterapia japoneză nu are efecte secundare. De ce să nu încerci să bei mai multă apă? Pentru că este întotdeauna la îndemână. Acest tratament nu costă nimic, dar beneficiile sale sunt imense.

Încearcă să faci cum recomandă japonezii, terapia cu apă este o metodă rezonabilă şi logică. Te vei convinge că “apa vie” este o expresie cu un sens profund.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoşi.com

Add Comment