Bea asta şi vei pierde 3 kilograme de grăsime de pe burtă, în doar 3 zile

Dieta este foarte importantă pentru a pierde grăsimea de pe burtă.

Un abdomen plat şi un aspect sănătos necesită, deseori, multe ore petrecute în sala de sport. Cu toate acestea, există un alt factor ce contribuie la menţinerea muşchilor abdominali şi anume ceea ce mănânci. De aceea, trebuie să acorzi o atenţie sporită alimentaţiei, dacă vrei să ai un abdomen ce arată bine.

Drink-This-And-You’ll-Lose-8-Pounds-Of-Belly-Fat-In-Just-3-Days

Reţeta pe care ţi-o oferim este extrem de benefică pentru o formă perfectă a muşchilor abdominali. De fapt, dacă o consumi zilnic, îţi poţi remodela întregul abdomen.

Pe lângă faptul că este extrem de eficient, această băutură, ce arde grăsimile, este foarte uşor de preparat – doar câteva minute. Este, de asemenea, cel mai bun mod de a începe o dietă sănătoasă şi echilibrată.

Modul de preparare:

1. Dă o legătură de pătrunjel prin blender.

2. Stoarce sucul de la o lămâie şi adăugă-l la pătrunjel.

3. Adaugă o jumătate de cană de apă şi amestecă totul timp de câteva secunde.

Acest amestec funcţionează extrem de rapid şi vei putea vedea primele rezultate în doar 2-3 zile. Cheia eficacităţii sale este pătrunjelul, care este plin de vitamine esenţiale pentru buna digestie. Lămâile, pe de altă parte, sunt extrem de benefice pentru arderea grăsimilor. Pe lângă remodelarea abdomenului, acest amestec va îmbunătăţi, de asemenea, abdomenul.

Pentru rezultate optime, trebuie să consumaţi această băutură pe stomacul gol, timp de 5 zile, în fiecare dimineaţă. Apoi luaţi o pauză de 10 zile şi repetaţi procesul.

Alte băuturi pe care le puteţi lua în considerare

Mai jos îţi punem la dispoziţie o listă de băuturi răcoritoare benefice, pe care le poţi include în dieta ta, pentru a stimula în continuare procesul de pierdere în greutate.

Apa aromată: feliază diferite fructe şi legume. Pune-le într-o cană şi umple-o cu apă rece. Acest lucru nu numai că va spori gustul simplu de apă, dar, de asemenea, va îmbogăţi corpul tău cu vitaminele de care are nevoie.

Ceaiul verde: Consumul de ceai verde rece şi proaspăt va îmbunătăţi în mod semnificativ digestia şi va reduce grăsimea abdominală. Poţi adăuga şi miere pentru a-l îndulci.

Smoothie de pepene verde: pepenele verde este unul din cele mai bune ingrediente pentru smoothie, pentru că lasă multă apă. Combină acest fruct revigorant cu gheaţă şi iaurt pentru a prepara un smoothie perfect.

În sfârşit, dar nu în ultimul rând, ţine minte că munca grea şi răbdarea sunt cruciale pentru reuşită. Adoptă o dietă sănătoasă şi consumă sucul de pătrunjel şi lămâie şi vei avea un abdomen plat în cel mai scurt timp.

 

Autor text:  Sănătoşi.com

Sursa: www.myhealthytraining.com

 

Add Comment