Berea este BUNĂ pentru sănătate! Află AICI 10 motive de a o bea!

Berea este o băutură slab-alcoolică apreciată și iubită în întreaga lume, mai ales în Europa și America de Nord. Ea conține multă vitamina B și antioxidanți și este o sursă importantă de minerale.

berea-20072015

Află în continuare 10 motive de a bea o bere:

1. Berea păstrează rinichii sănătoși! Un studiu recent arată că consumul de bere scade șansele de apariție a pietrelor la rinichi cu 40%.

2. Berea scade colesterolul! Fibrele de alcool contribuie la scăderea colesterolului LDL.

3. Berea conține vitamina B! Ea conține vitamina B1, B2, B6 și B12. Medicii irlandezi au arătat că băutorii ”fideli” de bere nu duc lipsă de vitamina B în organism.

4. Berea întărește oasele. Berea conține siliciu, care este un element ce conferă duritate oaselor.

5. Berea tratează insomnia. Aceasta o știu aproape toți. Un pahar de bere este suficient pentru a fi deja somnolent. Aceasta se datorează faptului că berea conține lactoflavin, o substanță cu efect de relaxare.

6. Berea scade riscul atacului de cord. Studiile aratcă ă băutorii de bere fac cu 40% mai rar atac de cord decât oamenii care consumă rar această băutură.

7. Berea elimină cheagurile din sânge! Berea conține o substanță care dizolvă aceste cheaguri.

8. Berea fortifică memoria. Un studiu american arată că băutorii de bere suferă mai rar de demență și Alzheimer.

9. Berea anihilează stresul. Aceasta se datorează faptului că berea conține acid nicotic, care este un relaxant natural.

10. Berea face ca pielea să arate sănătos! Acest fapt e posibil datorită vitaminelor și mineralelor care se conțin în bere. Ele hrănesc pielea și astfel o fac să arate mult mai bine.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l prietenilor!

Îți dorim multă sănătate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthyfoodteam

Add Comment