Bucuria – cea mai puternică vibrație a corpului tău care vindecă organele și celulele trupului!

Bucuria nu este un simplu sentiment, este o stare de sănătate a sufletului.

Sufletul bolnav nu poate fi niciodată fericit, în schimb fericirea este accesibilă și persoanelor bolnave cu trupul. Dar ce este bucuria în sine? Aceasta este o vibrație din interior care ne încălzește inima. Trupul este încălzit de căldura soarelui , inima – de căldura bucuriei. Bucuria este soarele din interiorul nostru, care alungă noaptea tristeții și face să crească restul sentimentelor frumoase.

Bucuria nu este un simplu sentiment, este o energie fizică, asemenea energiei lui Einstein. De aceea aceasta poate influența nu doar starea de suflet, dar și trupul. Când avem o bucurie, organismul nostru funcționează în alt regim decât cel obișnuit. În timp ce resimțim bucurie, îmbătrânirea se oprește, virușii din noi nu se mai înmulțesc iar bolile nu evoluează. Mai mult decât atât! Bolile au frică de bucurie!

Aceasta ne spun și medicii. O persoană care în ciuda bolii sale rămâne fericită și emană bucurie în jurul său, se tratează mult mai repede decât oamenii triști. Tristețea este o boală și ea, iar bucuria este un medicament ca oricare medicament din farmacie.

Ar trebui să ne gândim zilnic la aceste lucruri. Oamenii care sunt mereu bucuroși nu se pot îmbolnăvi. Și nu doar ei, ci și cei care se află în apropierea lor. Și asta pentru că bucuria este ca un scut apărător pentru omenire.

Nu uita să răspândești în jurul tău cât mai multă bucurie!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: goldenkeylibrary.info