Busuiocul însuflețește pe cei bolnavi și slăbiți și dezmorțește organismul!

Busuiocul este o plantă care poate fi de folos în cazul multor tipuri de boli și afecțiuni.

Astfel, această plantă ajută în următoarele cazuri:

  • ACV, infarct miocardic
  • Reumatism
  • Afecțiuni renale, hepatice și biliare
  • Astenie, depresie, anxietate
  • Tulburări ale glandelor suprarenale și sexuale
  • Astm, bronșită, alergie

Virginia Ciocan (un celebru cercetător științific) afirmă că trebuie să tăiem lăstării cu tot cu frunze a busuiocului și să-i uscăm. După ce s-au uscat, planta se depozitează în pungi de hârtie, în care poate sta până la 2 ani.

Busuiocul se consumă sub formă de pulbere, pentru că în acest mod el se asimilează în organism cel mai bine. Pentru a face pulberea de busuioc nu ai nevoie decât de o râșniță simplă. Pudra de busuioc la rândul ei se păstrează în borcane închise ermetic, în care rămâne la fel de utilă ani la rând.

Pudra de busuioc se administrează în același mod pentru toate bolile enumerate. Astfel, este nevoie să iei o lingură de pudră de busuioc și să o ții sub limbă câteva minute, după care o vei înghiți împreună cu puțină apă.

Cura cu pulbere de busuioc pentru eficiență maximă trebuie să dureze cel puțin 14 zile. În plus, cu ajutorul ei organismul se va revigora și vei deveni mult mai energic și bine-dispus.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Surse selective: draxe.comwhfoods.com