Ca să adormiți instantaneu și să aveți un somn odihnitor trebuie să consumați asta.

Vă numărați printre milioanele de oameni din întreaga lume care suferă de insomnie și alte tulburări de somn? Ați obosit să vă treziți noapte de noapte în imposibilitatea de a avea un somn decent? Dacă vă regăsiți printre acești nefericiți noi vă propunem o soluție care vă va ajuta să adormiți instantaneu iar dimineața să vă treziți odihnit. Aveți nevoie doar de trei ingrediente pentru a prepara acest “amestec magic” în urma căruia veți adormi ca un copil.

 INGREDIENTE

  • 1 lingură de ulei de nucă de cocos
  • ¼ de linguriță de miere de albine
  • 1/8 de linguriță de sare de mare

Aceste trei ingrediente uimitoare ajută organismul să se relaxeze în timpul nopții, iar combinația scade impactul creșterii bruște a hormonilor de stres sau cortizol care reprezintă cauza insomniei și a trezirii dvs. în fiecare noapte.

PREPARAREA ȘI MODUL DE UTILIZARE

Pentru ca acest tratament să fie eficient trebuie să luați toate aceste trei ingrediente înainte de a merge la culcare. Există două moduri în care puteți consuma acest remediu:

  1. Amestecați uleiul de nucă de cocos cu mierea. Adăugați sarea de mare. Amestecați totul împreună și serviți o lingură din acest remediu. După aceea beți un pahar de apă.
  1. Puteți lua uleiul de nucă de cocos și mierea separat, fără a le amesteca și apoi să beți un pahar de apă. La sfârșit amestecați sarea cu puțină apă și beți dintr-o singură înghițitură.

Dacă vă veți trezi întâmplător în timpul nopții luați acest remediu și mergeți înapoi la culcare, veți adormi în mai puțin de 30 de minute.

DE CE ESTE ACEASTĂ COMBINAȚIE UTILĂ?

Uleiul de cocos vă oferă energie în timpul nopții și vă ajută să vă simțiți sătul, prevenind trezirea cauzată de foame. De asemenea, acest remediu oprește nivelul zahărului din sânge care pătrunde în mijlocul nopții și care de fapt este cel mai frecvent motiv pentru care vă treziți.

Chiar dacă mierea este dulce, aceasta nu vă crește nivelul de zahăr, dar vă ajută să adormiți mai repede. Acest aliment furnizează creierului cantitatea necesară de depozit de glicogen din ficat. În cazul în care nu este suficient glicogen din ficat care să furnizeze energie creierului, glandele suprarenale secretă mai mulți hormoni de stres, adrenalină și cortizol. Iar nivelurile ridicate de hormoni duce de obicei la dificultăți legate de somn.

În ceea ce privește sarea și beneficiul ei, aflați că ea ajută la reducerea nivelului hormonilor de stres și oferă suficientă energie pentru a menține organismul neobosit în timpul nopții.

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

 

Sursa: myilifestyle.com

Autor text: Sănătoşi.com

Add Comment