Cătălin Crișan a devenit de nerecunoscut după ce a slăbit cu 32 de kg! Iată ce dietă a ținut!

Recent românii au aflat că iubitul lor cântăreț Cătălin Crișan, care acumulase suficiente kilograme în plus în ultimul timp, a reușit să dea jos 32 de kg în doar 10 săptămâni! În plus, dieta care i-a permis să slăbească atât de mult a primit deja numele lui și se numește ”Dieta lui Cătălin Crișan”.

Artistul este generos și chiar s-a bucurat să facă publică dieta care a ținut-o.

Iată care sunt regulile generale ale acestei diete:

  • Este destinată doar persoanelor care vor să slăbească mai mult de 15 kg.
  • Se gătește fără ulei
  • Nu se mănâncă nimic după ora 20:00
  • Se bea obligatoriu câte 3 litri de apă, apă plată, cafea sau ceai, însă nu și sucuri.
  • Nu se mănâncă mâncăruri și gustări din afara regimului
  • Se iau 5 mese pe zi, din 3 în 3 ore.

Etapele dietei de 10 săptămâni:

Prima etapă – 2 săptămâni:

Se consumă zilnic câte 100 grame de pește, carne, brânzeturi, organe și 1 ou. Nu se consumă zahăr și miere, în schimb condimentele sunt permise.

A doua etapă – 6 săptămâni

În primele două săptămâni ale acestei etape se consumă câte 400-500 grame de fructe și/sau legume. De asemenea se consumă lapte, chefir, caș, brânză de vaci și lapte bătut în cantități rezonabile. Nu se mănâncă fructe uscate, struguri, semințe, cartofi și fasole. Acestea pot fi consumate în următoarele 4 săptămâni ale acestei etape, de asemenea în cantități rezonabile.

A treia etapă – 2 săptămâni.

Acum ești la finalul dietei. Ai voie să mănânci în acest timp câte 100 grame de brânzeturi nefermentate și 2 ouă pe zi. În rest mesele vor fi compuse din legume verzi, coapte sau fierte, în orice cantitate. Dar ai grijă să nu faci abuz de acest ”orice cantitate”!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info