Ce spune mâna despre cantitatea de mâncare necesară la o masă pentru organismul uman!

Pentru a pierde în greutate, nu este neapărat să vă limitați de alimentele preferate. Secretul pierderii în greutate este cantitatea de alimente pe care le consumați la o mâncare.

Revista științifică Guard Your Health a publicat o serie de studii care arată că în ultimii ani supraalimentarea a devenit o problemă serioasă. Vă oferim o metodă simplă care vă va dezvăța să vă alimentați cu porții mari!
Ce cantitate de alimente trebuie să consumați la o mâncare

1 (1)

„Dieta mâinii” – 5 principii importante

1. Două palme împreunate – cantitatea de legume pe care trebuie să o mâncați zilnic.

2. Partea din față a pumnului – aportul zilnic de carbohidrați (orez, alte cereale, paste, pâine).

3. Palma deschisă, fără degete – arată cantitatea de carne necesară pentru o zi.

4. Un pumn strâns – corespunde cantității de fructe necesare pe zi pentru a menține o stare bună de sănătate.

5. Falanga de sus a degetului arătător – cantitatea de unt și grăsime animală, care pot fi consumate într-o zi fără a afecta silueta.

Utilizarea acestei diete este foarte simplă. Este suficient să vă amintiți de aspectul porției de alimente pentru o zi și să împărțiți această cantitate în trei părți – mic dejun, prânz și cină.

2

Puteți continua să mâncați tot ce doriți și veți continua să pierdeți în greutate, doar trebuie să micșorați porția de mâncare care v-ați obișnuit să o consumați. Acest lucru este util pentru păstrarea corpului în formă bună și pentru a scăpa de excesul de grăsime corporală!

Acest principiu de alimentare are un efect pozitiv asupra sănătății. Pentru că atunci când organismul nu are nevoie să digereze un exces de alimente, corpul întinerește văzând cu ochii!

Mâncați corect și veți fiți sănătoși!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: sanatosi.info

 

Add Comment