Ce trebuie să mănânci dimineața ca să scapi de 3 kilograme în plus în doar 5 zile

Micul dejun este principala masă a zilei. Dacă alegi corect ce să mănânci dimineața, vei reuși să curăți organismul de toxine și să lași kilogramele în plus.

Îți prezentăm mai jos o cură de slăbire pentru 5 zile. Tot ce se cere este să respecți meniul pentru micul dejun propus mai jos.

  • Luni: servește la micul dejun un grepfrut, 2 ouă fierte și ardei iute uscat.
  • Marți: piept de pui la grătar, 2 felii de pâine prăjită, 500 ml de apă caldă cu lămâie.
  • Miercuri: 200 grame de ovăz integral cu iaurt grecesc.
  • Joi: alintați-vă cu o cană mare de lapte și 4 felii de pâine prăjită cu unt și miere.
  • Vineri: servește 3 ouă fierte, 2 felii de pâine neagră și ardei iute după gust.

Respectă acest regim și vei reuși să scapi de 3 kilograme în doar 5 zile.

Pe lângă respectarea acestui regim se recomandă renunțarea la vicii, cum ar fi fumatul. Deoarece acesta susține acumularea toxinelor în organism.

Iaurtul grecesc oferă necesarul de proteine și prelungește senzația de sațietate pe un timp mai lung. Acesta are un indice glicemic mic, ceea ce favorizează o digestie mai lentă.

Se recomandă consumarea iaurtului grecesc în curele de slăbire și detoxifiere. Conține puține calorii și se recomandă consumarea lui dimineața. Iaurtul îmbunătățește microflora și împiedică constipația.

 

“Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info