Ceaiul care combate retenția de apă din organism și te ajută să scapi de 3 kg, în doar 3 zile

Pătrunjelul este o plantă ce conferă o aromă savuroasă bucatelor. Dar puțini bănuiesc că această plantă este benefică sănătății. Una dintre cele mai importante proprietăți a pătrunjelului este proprietatea diuretică, ceea ce favorizează eliminarea apei din organism și pierderea kilogramelor în plus.

Pătrunjelul este bogat în antioxidanți și flavonoide.

Frunzele de pătrunjel sunt o sursă bogată de vitamina A și C, iar rădăcina are proprietăți purificatoare, diuretice și drenante.Pătrunjelul mai este eficient în tratarea afecțiunilor renale, infecțiilor urinare și previne senzația de balonare.

Ceaiul din pătrunjel

Pentru a primi un efect mai mare de la această plantă este nevoie să mărim cantitatea de consum a pătrunjelului. Pentru efecte mai bune puteți administra sub formă de ceai. Pentru a prepara ceaiul ai nevoie de 5 linguri de pătrunjel tocat și de 1 litru de apă fiartă. Se permite îndulcirea ceaiului cu miere.

Ceaiul se consumă pe tot parcursul zilei pentru a stimula eliminarea toxinelor și pierderea în greutate.

În doar 3 zile, din organism va fi eliminat excesul de apă, funcțiile renale și tranzitul intestinal se vor îmbunătăți.  

Pe lângă consumarea ceaiului este nevoie să respectați o dietă sănătoasă și echilibrată pentru a putea reuși să scăpați de 2-3 kilograme în 3 zile. Măriți consumul de fructe și legume, refuzați bucatele grase și cele ce conțin zahăr.

 

“Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Surse selective: top10homeremedies.comorganicfacts.net