Ceaiul din rădăcinile acestor 4 plante poate vindeca ciroza şi hepatita

Ficatul este organul care elimină toxinele acumulate din mâncare, băuturi sau medicamente. Există boli ale ficatului care se vindecă de la sine, iar altele pot deveni cronice și în timp apar complicaţii.

Iată o rețetă care contribuie la vindecare afecțiunilor.

Ceai din 4 rădăcini

Mod de preparare:

Puneți la fiert în 3 litri de apă 3 lingurițe de rădăcină de dud mărunțite și câte o lingură din rădăcinile următoarelor plante: măceș, pir, urzică vie. Fierbeți la foc mediu până când rămâne 1 litru de apă. Apoi luaţi de pe foc, adăugați jumătate de linguriţă de rostopască și lăsați să se răcească, după care filtrați.

Mod de administrare:

Beți 1 litru de preparat pe stomacul gol, pe parcursul unei zile. Pentru a doua zi trebuie să faceți o nouă porție, deoarece ceaiul trebuie consumat proaspăt.

În caz de ascită, continuaţi tratamentul până când abdomenul ajunge la volumul normal, după care faceți pauză 2 săptămâni, apoi reluați.

Note:

Mărunțiți rădăcinile de dud și măceș cu o lamă cu care se taie așchiile subțiri, la fel cum aţi ascuţi un creion.

În caz de acită, persoana afectată va urina foarte des, iar la începutul tratamentului urina va fi de culoare roșie. Aceste simptome sunt normale, semn că organismul se vindecă.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.