Cel mai accesibil remediu împotriva celulitei.

Utilizând acest remediu de câteva ori pe săptămână, veţi simţi un efect uimitor. Chiar şi pielea aspră, în stadiu avansat de celulită, reacţionează excelent la acesta.

Exfolierea pielii cu cafea măcinată nu degeaba este foarte răspândită. Exfoliantul îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în zonele cu probleme, astfel încât pielea se transformă uimitor. Dacă adăugaţi în soluţie câteva ingrediente secrete, efectul va fi şi mai puternic! Făcând duş, nu pierdeţi ocazia să vă îngrijiţi pielea.

женская попа

Încercaţi să preparaţi exfoliant pe bază de cafea după aceste două reţete: Ca rezultat, veţi obţine o piele catifelată.

EXFOLIANT CU ZAŢ DE CAFEA ŞI SARE DE MARE

Ingrediente:

  • 3 linguri de cafea măcinată
  • 3 linguri de sare de mare
  • câteva picături de ulei de măsline

Se amestecă toate ingredientele şi se aplică pe pielea aburită. Se masează zonele problematice timp de câteva minute, se spală exfoliantul. După procedură este oportun să se utilizeze o cremă hidratantă – aceasta este absorbită rapid de piele şi o înmoaie.

EXFOLIANT CU ZAŢ DE CAFEA ŞI ARDEI IUTE

Ingrediente:

  • 10 linguri de cafea măcinată
  • 2 linguri de scorţişoară
  • 1 lingură de tinctură de ardei iute
  • 2 linguri de ulei de măsline

Tinctura de ardei iute, care poate fi cumpărată de la orice farmacie, este acel ingredient, care nivelează textura pielii imediat. Scorţişoara ajută la îmbunătăţirea turgorului pielii, iar uleiul de măsline previne iritaţia.

Se amestecă toate ingredientele şi se aplică pe pielea curăţată. Se freacă pielea timp de câteva minute, se spală cu apă rece. Nu vă faceţi griji, dacă veţi simţi pişcături, înseamnă că ardeiul iute este eficient. Doar 3 ori pe săptămână – şi veţi avea o piele impecabilă.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoşi.com

Add Comment