Cel mai bun calciu natural pentru artroză și osteoporoză. Iată cum îl poți face ACASĂ!

Artroza este o boală mai des întâlnită în rândul femeilor postmenopauză și în etate, care este caracterizată prin reducerea densității osoase, ceea ce mărește considerabil riscul de fracturi în caz de accidentări.

Pentru a preveni această degenerare a oaselor se recomandă un regim alimentar bogat în vitamina D și Calciu. Calciul nu se asimilează în organismul nostru de la sine fără ajutorul vitaminei D, care este responsabilă de asimilarea calciului. De aceea, consumul în sine a alimentelor bogate în calciu este inutil dacă nu este însoți și de consumul de vitamina D.

În continuare îți propunem 2 metode prin care îți poți întări oasele și vindeca artroza și osteoporoza.

1. Metoda simplă.

Vei avea nevoie de câteva coji de la ouă crude pe care trebuie să le speli, după care să le fierbi timp de 10 minute. Cojile se pun la uscat apoi se dau prin râșniță.

Este nevoie să consumi zilnic câte 3 lingurițe de acest praf timp de 2 luni. De fiecare dată amestecă lingurița de praf de coji de ouă cu o linguriță de suc de lămâie, pentru a îmbogăți praful de coajă cu Vitamina D.

2. Metoda pentru afecțiuni în stadii avansate.

7 coji de ou se se pun într-un borcan în care se toarnă sucul a 12 lămâi. Borcanul se închide ermetic și se ține în frigider timp de 2 săptămâni. După aceasta conținutul borcanului se trece prin sită, apoi se amestecă cu 0.5 litri de coniac și 200 grame de miere de albine.

Amestecul rezultat se păstrează la frigider și se administrează câte o linguriță de 3 ori pe zi după masă până se termină.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: thestonesoup.com