Cel mai sănătos mic dejun: detoxifierea organismului şi pierderea a 6 kg într-o lună

Probabil aţi auzit deja că micul dejun este cea mai sănătoasă masă pe care n-ar trebui s-o rataţi. Dar nu fiecare mic dejun oferă aceleaşi beneficii pentru sănătate. În opinia multor nutriţionişti, reţeta pe care v-o oferim aici este una dintre cele mai sănătoase şi gustoase. Cantităţile mari de vitamine şi minerale pe care le oferă acest mic dejun îmbunătăţeşte calitatea firului de păr şi a pielii, stimulează metabolismul şi îmbunătăţeşte funcţia generală a sistemului. Acest mic dejun va detoxifia organismul, va curăţa intestinele şi va îmbunătăţi toate funcţiile metabolismului.

The-Healthiest-Breakfast-Clean-Your-Body-from-Toxins-and-Lose-11-Pounds-in-a-Month

În plus, este extrem eficient împotriva intestinului leneş şi constipaţiei. De asemenea, favorizează pierderea în greutate prin stimularea grăsimilor şi arderea caloriilor.

Persoanele care au încercat reţeta garantează că un consum timp de o lună vă va ajuta să slăbiţi între două şi şase kilograme.

Şi nu numai că va micşora burta, dar pielea, părul şi unghiile vor deveni mai sănătoase şi vor arăta mai bine.

CEL MAI SĂNĂTOS MIC DEJUN

Veţi avea nevoie de:

  • 2 linguri de fulgi de ovăz
  • 1 cană sau 250 ml de chefir organic. Iaurtul degresat este, de asemenea, o opţiune.
  • 1 linguriţă de pudră de cacao
  • 1 linguriţă de seminţe de in măcinate
  • 5-7 prune cărnoase

Ce trebuie să faceţi:

1. Ar trebui să ştiţi că acest mic dejun este pregătit seara, dar consumat dimineaţa.

2. Mai întâi turnaţi 100 ml de apă clocotită peste prune. Puteţi pune prunele într-un castron. Apoi acoperiţi-le şi lăsaţi-le pentru aproximativ 10 minute. În alt vas puneţi fulgii de ovăz, cacaua şi seminţele de in. În cele din urmă adăugaţi chefirul şi amestecaţi.

3. Feliaţi prunele înmuiate şi adăugaţile în amestec. Ca alternativă, puteţi utiliza un procesor de alimente pentru a obţine o pastă.

4. Amestecaţi toate ingredientele şi puneţi amestecul în frigider până dimineaţă.

5. Dimineaţa luaţi micul dejun gustos şi sănătos.

6. Primele rezultate vor fi vizibile într-o săptămână.

7. În prima zi e posibil să aveţi o senzaţie ciudată în stomac, dar vă dispărea când veţia lua acest mic dejun pentru a doua oară.

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Sursa: healthyfoodteam.com