Cele mai bune exerciţii pentru picioare. Efectuaţi-le o dată pe zi şi veţi scăpa garantat de grăsimea de pe coapse

Potrivit mai multor studii, 95% din problemele de sănătate au legătură cu deficitul alimentar şi excesul de greutate. Există un şir de exerciţii care vă pot ajuta să scăpaţi de grăsimea de coapse.

1. „Foarfeca”

Întindeţi-vă pe spate, ţinând mâinile lângă corp şi ridicând picioarele la 30 cm de la sol. Depărtaţi şi apropiaţi picioarele, imitând foarfeca. Faceţi 10 repetări. Trebuie să faceţi 3 serii, fără a lăsa picioarele jos.

2. Fandări

Staţi în picioare drepţi şi întindeţi braţele în faţă. Îndoiţi piciorul drept de la genunchi, iar pe cel drept întindeţi-l în lateral. Greutatea corpului trebuie susţinută pe piciorul îndoit. Reveniţi în poziţia iniţială şi executaţi exerciţiul cu piciorul stând. Efectuaţi 10-15 repetări cu fiecare picior.

3. Comprimarea mingii

Staţi întinşi pe spate, îndoind picioarele de la genunchi. Puneţi o minge între picioare, ţinând braţele drepte pe lângă corp. Ridicaţi bazinul şi trageţi burta. Staţi în această poziţie timp de 30-60 de secunde, apoi reveniţi în poziţia iniţială. Faceţi 5 repetări.

4. Încordarea intensă

Întindeţi picioarele pe partea stângă şi sprjiniţi capul cu mâna. Îndoiţi piciorul drept de la genunchi şi trageţi-l spre abdomen. Faceţi 10-15 repetări, apoi schimbaţi piciorul.

5. Învinge rezistenţa

Luaţi o bandă de rezistenţă şi plasaţi-o la nivelul gambei. Depărtaţi picioarele şi îndoiţi trunchiul din abdomen, ţinând umerii încordaţi şi pumnii strânşi. Efectuaţi 10 repetări, apoi reveniţi în poziţia iniţială.

Pentru a avea rezultate, trebuie să renunţaţi la băuturile carbogazoase, bere, vin şi alte băuturi şi să beţi multă apă. Consumul de apă contribuie la eliminarea toxinelor şi buna funcţionare a rinichilor. De asemenea, stimulează sistemul digestiv şi vă scapă de constipaţie.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: www.goodmorningcenter.com