Cele mai eficiente 10 plante pentru eliminarea toxinelor și dizolvarea grăsimilor din zona abdomenului

Dacă doriții să slăbiți sănătos trebuie să vă formați o abordare complexă. Pe lângă un regim alimentar sănătos și rațional este binevenit să folosiți produse naturale care vă vor ușura procesul de slăbire.

Plantele pentru slăbire și ardere a grăsimilor vă vor ajuta să eliminați toxinele din organism și să îmbunătățiți metabolismul. Toți care vor să slăbească în zona abdomenului trebuie să cunoască acest lucru. Puteți să folosiți aceste plante fie sub formă de infuzii, fie să le adăugați în mâncare, sau pur și simplu să beți ceai din ele. Rezultatul nu se va lăsa așteptat!

Plante pentru slăbit

  1. Gudmarul (Gymnema Sylvestre)
1

Este o plantă pe larg răspândită în medicina ayurvedică și are efect laxativ. Gudmarul curăță rinichii de toxine, previne inflamațiile și înlătura pofta de foame. În plus, gudmarul reduce pofta de dulce.

  1. Ginsengul
2

Ginsengul posedă niște proprietăți deosebite de a oferi organismului un plus de energie. Cu ajutorul acestei plante, dacă este consumată în mod regulat, puteți accelera metabolismul și pierde în greutate!

  1. Oregano
3

Oregano este un puternic antioxidant natural. Acesta ajută la creșterea nivelului de serotonină din sânge, și, de asemenea, ajută sistemul digestiv să funcționeze corespunzător. Este una dintre cele mai bune metode de curățare a întregului organism!

  1. Salvia
4

Vestita salvie reduce nivelul zahărului din sânge, micșorează tensiunea arterială și relaxează sistemul nervos. Consumul regulat de salvie, va micșora nivelul de cortizol din sânge.

Cortizolul este un hormon al stresului, care contribuie la acumularea kilogramelor în plus în zona abdomenului. Dacă veți relaxa sistemul nervos, atunci veți reuși să slăbiți anume în această zonă.

  1. Menta
5

Menta vă ajută să pierdeți din grăsimi prin influențarea bazei hormonale și prin micșorarea cantității de estrogen din organism. Ajută la normalizarea somnului și a digestiei.

  1. Guggulul
6

Această plantă minunată reduce nivelul de grăsimi din sânge. Prin proprietăți sale astringente, contribuie la o digestie rapidă și o bună eliminare a mucusului din organism. Consumul regulat al acestei plante medicinale scade nivelul de colesterol! Important – guggulul are grijă de glanda tiroidă și ajută la restabilirea funcțiilor sale, iar acest lucru contează în cazul kilogramelor în plus.

  1. Ciulinul
7

Ciulinul este o plantă medicinală care curăță ficatul și este un remediu popular pentru detoxifierea organismului. Prin curățirea ficatului, veți avea cele mai bune rezultate în procesul de slăbire.

  1. Rădăcina de păpădie
8

Păpădia este o plantă comestibilă în întregime și toate părțile ei sunt folositoare. Se recomandă consumarea ceaiului din rădăcină de păpădie pentru un metabolism bun și pentru scăderea zahărului din sânge.

  1. Mate
9

Ceaiul mate are efect tonifiant și conține o mulțime de antioxidanți, vitamine și substanțe minerale. Dacă îl preparați corect, atunci va fi o modalitate de a ajunge la silueta ideală.

  1. Coleus forskohlii
10

Aceasta plantă face parte din familia mentei și este un arzător eficient de grăsimi. Substanța forskolina, ce se conține în această plantă, ajută la arderea grăsimilor. Consumul acestei plante este benefic pentru bărbați, deoarece stimulează producerea hormonului masculin testosteron și ajută la accelerarea metabolismului. În cazul femeilor este benefic în lupta cu excesul de greutate.

Înlocuiți ceaiul simplu cu unul complex de plante pentru slăbit și veți simți efectul. Profitați de puterea miraculoasă a plantelor medicinale pentru a arde mai ușor grăsimile.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com